Chladící podložka
Chladící podložka
Zdravím,poradíte prosím??Jsem úplný amatér.Můj notebook se dost přehřívá,dřív se mi dokonce vypínal kvůli velký teplotě a cca už 2týdny hrozně hučí a to mám zaplí třeba jenom prohlížeč.Teploty při hrání dosahovali až 80°C.Tak jestli není za potřeba chladící podložka,ale já nevím jakou vybrat.Tak jestli by jste mi mohli poradit :) Předem dík
-
- Pohlaví:
Re: Chladící podložka
Především by to chtělo nb rozdělat a vyčistit, jak je starý?
//Příště obrázek ořízni od plochy//
//Příště obrázek ořízni od plochy//
Přibližně 3roky
-
- Pohlaví:
To by chtělo profouknou stlačeným vzduchem /plynem/ Podložku neporadím, je jich mnoho. Třeba někdo poradí z osobní zkušenosti.
Chladící podložku vem Cooler Master NotePal U3. Nastavitelné otáčky, možnost pohybovat s větráky. Ale nečekej žádné zázraky. Podložka ti srazí teploty o pár stupňů, ne o desítky stupňů.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejdřív to vyčisti tím vzduchem, potom podložku.
-
- Pohlaví:
Pokud ti v tom začíná hučet
možná je to příznak odcházejícího zdroje.
Každopádně pročištěním větráčků nic nemůžeš zkazit. Chladící podložka je svým způsobem placebo efekt. Chladí dobře, ale problém s noťasem neřeší (vadný zdroj, ucpané větráky...)

Každopádně pročištěním větráčků nic nemůžeš zkazit. Chladící podložka je svým způsobem placebo efekt. Chladí dobře, ale problém s noťasem neřeší (vadný zdroj, ucpané větráky...)

Rozebrat to budeš muset ale kompletně, celou šasi aby ses dostal až k žebrování u ventilátoru. Chce to trpělivost, jemné ruce, štětce. Nejlépe vědět kde a má šasi své zoubky ať víš kde zapáčit aby si neporušil nic.
Podložka levnější a taky schopná U2.
http://www.czc.cz/coolermaster-notepal-u2/68858/produkt
Podložka levnější a taky schopná U2.
http://www.czc.cz/coolermaster-notepal-u2/68858/produkt
U2 je tiež veľmi dobrá chladiaca podložka, vetráky odporúčam umiestniť na mieste nasávania vzduchu
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”