f panel - zapojení Vyřešeno
f panel - zapojení
Zdravím skládám nový pc zakladovka tato http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001Z4R myslíš že vše je ok jediné co nevím je zapojení f panelu. Díky za pomoc
Re: f panel - zapojení
Zapojím vlastně celej zdroj do základní desky a zapojím power switch a reset switch ať už podle návodu nebo podle nápisu v základní desce tak se prostě nic neděje, poprvé když jsem to zkoušel tak po zapnutí tlačítka u zdroje na power začala zkladní deska slabě pípat. Zkoušel jsem to zapojit aji bez HDD a bez všeho ostatního ale nic se neděje
-
- Pohlaví:
Pak máš něco špatně zapojené. PC se dá spustit i bez zapojení f-panelu. Stačí ty dva piny power spojit šroubovákem. Jenom na okamžik.
zdroj špatně zapojenej nebo může i být špatně procesor?
-
- Pohlaví:
Špatně může být všechno. Nech tam jenom jednu RAM, grafiku a ostatní odpoj. Mělo by se to zapnout a hlásit že není z čeho bootovat.
Jinak rozebrat a složit znovu. On si člověk často myslí, že vše zapojil správně a na druhý pokus to funguje.
Edit: také by to chtělo zkontrölovat kompatibilitu, ale na to jsou zde jiní odborníci.
Jinak rozebrat a složit znovu. On si člověk často myslí, že vše zapojil správně a na druhý pokus to funguje.
Edit: také by to chtělo zkontrölovat kompatibilitu, ale na to jsou zde jiní odborníci.

mám zapojenou jen grafiku jednu ramku atx 12v a atx, procesor cpu fan a powe switch a nejede to.
-
- Pohlaví:
Co to je
? Nech si znovu zkontrolovat tu kompatibilitu, možná něco nepasuje. A slož to celé od začátku znovu. Pomalu a vyzkoušej to na stole.atx 12v a atx
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj.
Vyfoť vnitřek skříně.
Roztočí se alespoň větráky nebo ani to ne? Zapojil jsi správně tlačítko na skříni (podle návodu)?
Vyfoť vnitřek skříně.
Roztočí se alespoň větráky nebo ani to ne? Zapojil jsi správně tlačítko na skříni (podle návodu)?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
atx 12 v a atx jsou hlavní dvě zapojení ze zdrojů do zakladní desky, všechny mám správně, podle návodu zapojen fpanel nejede to, nic se neroztočí.
Tak chvili jelo a už zase nechce naskočit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4433
-
od HappyMental