ICQ statusy

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod krtenek » 27 črc 2007 17:45

Vážený,
1) program ICQ 5.1 již dávno a dávno nepoužívám. Takže taky nevím.
2) Proč se bráníš jiným icq klientům (Miranda, QIP a další)? Píšeš:
czecherry píše:tzn, nemám ani zájem o jiný protokol
Ale tady ti nikdo nenabízí jiný komunikační protokol, doporučují se ti pouze jiné (a lepší) programy pro protokol icq!!
Chápeš už?

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 27 črc 2007 18:29

Podle mě máš zatrhlou možnost, že po těch 10 min. nečinnosti se ti to automaticky přepne do N/A. ICQ5.1 už nepoužívám, takže přesně to nevím, ale na 99% si myslim, že tahle možnost tam někde je. Zkus to projít ještě jednou.

Ale nejlepším řešením by bylo přejít na QIP nebo MiranduIM. Protokol icq podporují oba dva, takže se s kámošema domluvíš.

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 18:54

to krtenek:
ano, to máš pravdu, nenabízí, neuvědomil jsem si, že QIP je jen IM klient..

nicméně, to co stále platí je, že nechci měnit prostředí icq, líbí se mi takové jaké je a trápí mě pouze problém se statusy :wink:

chápu, že nepoužíváte icq 5.1, to mi je ale zrovna celkem fuk 8) já opravdu jen čekám na radu od někoho kdo by o tom problému něco věděl.

to paul27:
Ikdyž mám vypnuté automatické nastavení do away či N/A po několika minutách, přesto mi nevydží žádný nastavený status.

já vím, že tam ta možnost je, jinak bych se tady neztrapňoval :|

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 27 črc 2007 19:03

já vím, že tam ta možnost je, jinak bych se tady neztrapňoval Neutral

Tak to ti bohužel neporadím. Omlouvám se, protože jsem myslel, že tu fce vůbec nemůžeš najít.

Ale i když to asi neuslyšíš rád, tak ti znova doporučuju přejít na něco jinýho. Existují třeba Miranda packy, ktrý jsou udělaný v tom icq5.1 vzhledu.
Naposledy upravil(a) paul27 dne 27 črc 2007 19:07, celkem upraveno 2 x.

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 27 črc 2007 19:04

czecherry píše:neuvědomil jsem si, že QIP je jen IM klient.
Tak IM klient je i ICQ, Miranda, Trillian, Pidgin a řada dalších.

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 20:02

Oukej chlapci, zdá se, že není jiné východisko :wink:
díky

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 27 črc 2007 20:08

To já tvrdím vždy, když někdo přijde, že má problémy s ICQ x.x. :twisted:

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 27 črc 2007 20:11

ale je jak se dívám všichni valijou že máš přejít na něco jinýho, ale to už je tvoje věc jinak je v nastavení ale už si přesně nepamatuju jak to bylo ale někde statusy a tam je po jaké době se to přepne na N/A nebo Away tak tam dej nuly

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 27 črc 2007 21:06

Používám ICQ Pro 2003 b 3916 + CZ a nikdy jsem s ním neměl problémy. Ostatní na novějších verzích naříkali každou chvíli, že už jim to zase nejede, nebo že se jim poztráceli kontakty, já byl v pohodě.

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 28 črc 2007 12:46

No na verzi pro2003a jsem nedal dopustit, přešel jsem jen kvúli tomu, že jednoho dne na mě drškovala že MUSÍM přejít na novou verzi a ani za boha prostě nešla spustit... teď už po letech jsem si zvykl na 5.1, ikdyž jsem byl ze začátku vytočený k nepříčetnosti, nemám s ní jediný problém jak si myslíte, vživotě mi nespadla, nechovala se podivně, žádný kontakty ani nic podobného jsem neztratil a šlape jak hodinky...
jen jsem si všimnul že se mi přepne status, toť vše..

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 28 črc 2007 12:51

I já jsem měl ICQ5.1 skoro rok bez problému. Na Mirandu jsem přešel hlavně proto, že mě už nudila všelijaká reklama a taky zbytečně moc funkcí, které jsem stejně nevyužíval. S tím samozřejmě souvisí i zátěž systému, takže pro lidi s méně výkoným strojem to není dobrá volba.

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 28 črc 2007 15:44

No kupříkladu obyčejný explorerový okno ve windowsu bere dvakrát tolik operační paměti co samotný icq, to vidím ve správci systému, takže tenhle argument by konkrétně mě při 1GB RAM rozhodně nepřesvědčil :D (to už je pomalu dnes standard a i s polovinou by nebyl problém)
Ikdyž jsem pozapínal 6 icq oken pro komunikaci, sežralo mi to tolik RAMky co dvě okna exploreru.
Když člověk pracuje s dokumenty v PC, je "ubohoučký" icq jen trpaslíček. A nikdo mi nenamluví, že icq je jeho hlavní činnost na PC, páč myslím, že je běžné mít u toho pootvíraný dokumenty třeba s fotkama, wordem a ještě surfovat na netu s minimálně jedním prohlížečem a v něm naskládaných ze 5 panelú...

a když vypne icq tak nepozná žádnou úlevu :D

mám odzkoušeno, že hlavní tahoun všeho je RAMka, kdysi se 128MB jsem se mohl jít mezi přepnutím oken osprchovat (těmi internetovými nebo hrabání ve složkách s dokumenty), teď s 1GB jede vše jak po másle a to mi při běžném použití nikdy neklesla pod 500MB volného :wink:

Zpět na “Komunikace na internetu”