Ptal jsem se kamaráda, zdali by tedy chtěl nějaké to malé PC... Odpověď je, že klidně.
Ale musí splňovat tyto nároky:
1. Musí na něm šlapat OS Windows 7. (Myslel jsem si, že mu stačí Linux, ale není to tak).
2. Zkoušeli jsme připojit k té "krabici" (asi nějaký mixér, zesilovač, či co... Nevím, nejsem zvukař), připojit můj notebook (ten, co mám v profilu, zvukovka od Realteku). A zvuk byl naprosto při vyších dB k neposlouchání. Dříve, když kupoval (je to cca 1 rok) počítač, tak jsme do něj pořídili
tuto zvukovku. Bylo to strašné! Ještě horší než integrovaná na základní desce... Tak jsme jí vrátili a koupili si
další, ta už byla mnohem lepší. Zvuk opravdu, ale opravdu velmi kvalitní... Bass i výšky byly krásné a hlavně žádné pocity, že něco rezonuje + naprosto žádné zkreslení. Super karta... Netrvalo ani měsíc a jeho počítač byl na sr*čku. Tak jsme koupili další, nový.
Tentokrát jsme docela zainvestovali na zvukovce a vyplatilo se to! Přesně dle kamarádovo spokojenosti... Než na jedné z diskoték mu někdo počítač opět prokopl, tak měl doteďka tuto zvukovou kartu. A mohu říci, že to byl z těch beden kvalitní rachot panečku.

Takže chce tuto zvukovku, jednoznačně!!! 
Takže něco sestavte...

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.