Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zdali jde spojit 2 počítače v jeden, myslím to tak že teď vlastním počítač (RAM: ddr2 4gb 2x2gb, CPU: Intel Duo Core 2,3GHz 2jádra, GPU: nVidia...) a uvažuji o koupi druhého pc (RAM: ddr nevím 4gb 2x2gb CPU: AMD, GPU: 1gb bohužel nevím značku..) chtěl bych tyto dva pc mezi sebou propojit abych měl výkonnější jeden počítač (RAM: 8gb, CPU: 2 procesory...)
Tímto se tedy chci zeptat jestli můj výmysl jde spáchat nebo jestli to je jen hloupost. Děkuji
Jediny zpusob jak to udelat je cluster - je to ale pouzitelne pouze na urcite veci, jako jsou matematicke vypocty, kdy se to skutecne chova jako jeden vykonnejsi pocitac
Samozrejmne ze ne - jedine z bys komponenty z jednoho pocitace pridal do druheho, coz v tomhle pripade nejde. Procesor tam muze byt jen jeden a RAMky jsou nekompatibilni.
Leda treba Minecraft - na druhem pocitaci pobezi server.
Na NTB Lenovo L440 s W10 Pro (22H2) dochází občas k výpadku připojení přes Wi-Fi. Pomůže v síťovém připojení se od sítě odpojit a poté znovu zadat připojení a NTB se opět připojí. Podařilo se mi při ztrátě spojení zadat diagnostiku sítě a na konci...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď, takže: na AX50 jsem zkusil posunout čas získání adresy na 24 hodin dle rady RIKIho, zatím k výpadkům spojení nedochází a NTB zůstává připojen(i když je AX50 v režimu AP). S modemem nic neudělám, ten je v řízení poskytovatele a jiné...