3D TV má smysl??
3D TV má smysl??
Dobrý den ,mamka chce koupit novou Tv do obyvaku a vyber nechava na me.A ja resim dilema zda 3D nebo klasiku.MAm pocit,ze to 3D tak trochu ztraci na popularite po tom pompeznim zacatku co zazilo pred 2-3 lety u TV a lide se stejne radeji divaji na klasicky obraz....Nevim proc ,ale libi se mi nove typy televize SONY BRAVIA.Co vim z povidani a co sem nasla na chate nebo ve sklepe tak to pred temi 20-30 lety byla opravdu top znacka.Co si o tom myslite pripadne co byste doporucili ? podminky jsou Full HD a also 102cm uhlopricka .Dekuju
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: 3D TV má smysl??
IMHO je 3D k ničemu a jde jen o marketingovou blamáž.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
S telkou ti neporadím, ale když zadáš do Google "3D TV končí" tak ti vyjede pár odkazů že některé stanice s tím vysíláním pro nezájem končí.
Možná nějaké disky?
Možná nějaké disky?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám 3D TV a upřímně jsem to použil všeho všudy asi 10x. Ze začátku jsem z toho byl paf a díval jsem se i na klasickou TV ve 3D, ale pak to prostě omrzelo. Je to tam, když to potřebuji, ale prioritu bych tomu nedával. Výborné obrazy dnes dělá Panasonic a Philips.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ja si myslim, ze to cenu ma. Chce to ovsem film nataceny ve 3D. Nejlepsi jsou prirodopisne. Taky si dej pozor na to, aby televize byla bez ramecku. Chce to i vetsi uhlopricku. TeD ma LG akci(140 palcu+3D kamera za 27 tisic). Ten samy model mam i ja(120 palcu) a obraz je super. Pasivni 3D. Dobre resene smart menu a jejich ovladac magic motion je vyborny. Jednoduche surfovani po netu.
Podle mě moc nemá :) stejnak se ta technologie ještě vyvijí. Já bych radši šel do nějaké kvalitnější 2D telku :)
Odesláno z mého C6603
Odesláno z mého C6603
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 37
- 27462
-
od Ghoust23