Ahoj
Vcera jsem slozil PC (FX 6300, Asus M5A97 LE 2.0, AMD 7850 2gb, Seagate Barracuda 500GB, OCZ CoreXStream 500W, Corsair 4GB 1600Mhz 1.5V, Zalman Z5
Nainstaloval jsem Win z USB a Ovladace zakladni desky a grafiky.. Otestoval jsem ve hre asi hodinu hrani a vse v poradku jelo.
Na noc jsem PC vypl.
Rano kdyz jsem zapl PC tak jsem se nestacil divit. Monitor hlasi No Signal. Na zakladni desce sviti zelena dioda. Pri zapnuti zavrci HDD a pak uz se jen vechny vetraky toci konstantni rychlosti a nic se nedeje. Co je divne tak HDD dioda na Case Jen tak mirne sviti a vubec neblika... PC nejde vypout podrzenim predniho tlacitka ( mozna kvuli case nevim.) Zapojeni jsem kontroloval a vse se mi jevi v poradku... zkusil jsem to asi 4x a porad stejne.
Prosim ma nekdo s timto zkusenost nebo vi kde by mohl byt problem?
Dekuji
Mrtvy PC Prosim o pomoc
-
- Pohlaví:
Re: Mrtvy PC Prosim o pomoc
Všechno odpoj. Nech jenom 1xRAM, CPU a grafickou kartu. Po u by měl PC hlásit, že nemá ž čeho bootovat.
To same.. No signal.
-
- Pohlaví:
Pak by asi bylo nejlepší to celé rozebrat a pomalu sestavit znovu. Sedí grafika?
zkusim vytahnout a zasunout ale nevim proc by nemela s pc se nehybalo a je chycena dvemi srouby.. vcera vse krasne jelo.
Podívej se na kabel z grafiky do monitoru zda se to nejak nepovolilo nebo něco, jen tak mě to napadlo
MB /Gigabyte GA-H87-HD3 CPU /Intel Core i5-4570 3.2Ghz + Chadič Gelid Solution Tranquillo rev.2 RAM /Kingston 6GB 1600MHz GPU /Gigabyte GV-N770OC-2GD HDD /Kingston SSDNow V300 60GB + Seagate Barracuda 7200.14 1TB PSU /Seasonic M12II-620 OS /Windows 8.1 Pro 64Bit Case /Zalman Z9 U3
Ted jsem to zkousel pres HDMI do televize a to same.. S tou kontrolkou HDD jsem se spletl nesviti vubec
-
- Pohlaví:
To je blbá situace. Jedině opakovaná a pomalá montáž. V čudu může být kde co.
Dal si pod desku distanční podložky, mají-li tam být?
Dal si pod desku distanční podložky, mají-li tam být?
Jestli máš jiný HDD, tak ho zkus. Taky možnost :)
Ani mi nemluv.. Pro me je to zahada vcera vse bylo v poradku.distancni podlozky jsem dal. Asi mi nezbyde nic nez znovu rozebrat a slozit..
Jiny HDD bohuzel nemam.. Ale obavam se ze tady chyba neni odpoil jsem ho a nenajel ani BIOS
Jiny HDD bohuzel nemam.. Ale obavam se ze tady chyba neni odpoil jsem ho a nenajel ani BIOS
-
- Pohlaví:
Pokud by to bylo způsobeno vadným HDD stejně se to musí spustit a hlásit, že není HDD. Chyba je v zapojení, GK, nebo desce či CPU.
Po opakovane montazi problem ptretrvava... pri zapnuti dioda hdd blikne to je vse... Jsem z toho na prasky co ted?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6778
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 16:19