Mrtvy PC Prosim o pomoc
Re: Mrtvy PC Prosim o pomoc
Jj dik za rady... zitra sezenu pipak i kdyz tem mi rekne maximalne ze nje chyba nekde v HW... pote budu nuceny odnest ho do servisu protoze nemam k dispozici jiny hardware.... k veceru to jeste zkusim teda postavit na stole... musim si od toho odpocinout.. protoze to vazne nechapu co se mohlo a jak pres noc stat..
má, ted jsem se díval do manualu
MB /Gigabyte GA-H87-HD3 CPU /Intel Core i5-4570 3.2Ghz + Chadič Gelid Solution Tranquillo rev.2 RAM /Kingston 6GB 1600MHz GPU /Gigabyte GV-N770OC-2GD HDD /Kingston SSDNow V300 60GB + Seagate Barracuda 7200.14 1TB PSU /Seasonic M12II-620 OS /Windows 8.1 Pro 64Bit Case /Zalman Z9 U3
-
- Pohlaví:
Tak to by mohlo něco napovědět i když já stále sázím na vadný zdroj.
ma... dival jsem se do manualu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Črc 2013 18:53) ---
ja nevim... asi je normalni ze trochu chrci a piska kdyz je pod proudem ze?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Črc 2013 18:53) ---
ja nevim... asi je normalni ze trochu chrci a piska kdyz je pod proudem ze?
No skus to ještě složit tak jak říkal Blue Spirit a uvidíš no
MB /Gigabyte GA-H87-HD3 CPU /Intel Core i5-4570 3.2Ghz + Chadič Gelid Solution Tranquillo rev.2 RAM /Kingston 6GB 1600MHz GPU /Gigabyte GV-N770OC-2GD HDD /Kingston SSDNow V300 60GB + Seagate Barracuda 7200.14 1TB PSU /Seasonic M12II-620 OS /Windows 8.1 Pro 64Bit Case /Zalman Z9 U3
-
- Pohlaví:
Normální to není i když ale nevíme co to přeně znamená. Pískat to i může.ja nevim... asi je normalni ze trochu chrci a piska kdyz je pod proudem ze?
zkusim no ale moc tomu nedavam sami jste videli ze v tom pc nic neni... mximalne by to mohl byt nejaky zkrat.
blue spirit... je to takovy divny zvuk ale fakt celkem tichej.. takove divno chrceni s doprovodem piskotu... pripada mi to jak kdyby tkl kondenzator.... tezko rict jestli to neni jeho prirozeny zvuk.
blue spirit... je to takovy divny zvuk ale fakt celkem tichej.. takove divno chrceni s doprovodem piskotu... pripada mi to jak kdyby tkl kondenzator.... tezko rict jestli to neni jeho prirozeny zvuk.
-
- Pohlaví:
Kondík syčí, ale rozebrat zdroj by asi bylo porušení záruky.
prave.. to ej ten problem nemuzu to vizualne overit. porad se mi to ale nezda... priapda mi divne aby se nove soucastky posraly pri necinnosti. Bud je to velka smula nebo nejaka prkotina. ktera me stala nervy.
-
- Pohlaví:
Tak ono to není při nečinnosti, ale u zdrojů především u zapnutí, kdy je tam napěťová špička kolem 320V.
Horší zdroje to nemusí vydržet. Je to velmi podobné obyčejné žárovce. Celý večer v pohodě svítíš, druhý den zapneš a ona shoří.
Horší zdroje to nemusí vydržet. Je to velmi podobné obyčejné žárovce. Celý večer v pohodě svítíš, druhý den zapneš a ona shoří.
to je pravda no... podle me je to bud PSU nebo MB.. btw co presne by s tim zdrojem mohlo byt kdyz napaji vetraky se toci.. to jako napaji malo nebo jak?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6779
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 16:19