Mrtvy PC Prosim o pomoc
-
- Pohlaví:
Re: Mrtvy PC Prosim o pomoc
Nemusí to napájet málo. Je tam několik větví 12V a 5V na data. 12V klidně může běžet a větráky se točí, ale nejde 5V a deska je mrtvá. To jsou jenom takové teorie. Bez zdroje se asi nepohneš.
jj rozumim deska ocividne pod proudem je kontrolni dioda sviti ale asi to neznamena ze cela... jdu to zkusit postavit na stole mimo case a pisnu co to udela... ale mysslim ze jsem narazil na vadny kus.
Je neco na co si dat pozor kdyz to bude mimo case ? nebo v pohode?
Je neco na co si dat pozor kdyz to bude mimo case ? nebo v pohode?
Ted me tak napadlo je mozne ze se novy zdroj priskvari po nekolikahodinovem behu bez dobre ventilace.. protoze je dole na case je tam filtr a nechal jsem ho na trosku vyssim kobeci... ma tam mezirku ale ne moc velkou... popravde si vcera vecer moc nepamatuju byl jsem dost opilej ale vim ze kdyz jsem prisel zdal se mi dost hlucnej.. ale nejsem si tim vubec jistej ani nevim jak jsem se dostal do postele... vim ze jsem zkontroloval teploty ve speedfan a byly ok tak jsem pc vypl...
Ahoj, něco nového s PC?
MB /Gigabyte GA-H87-HD3 CPU /Intel Core i5-4570 3.2Ghz + Chadič Gelid Solution Tranquillo rev.2 RAM /Kingston 6GB 1600MHz GPU /Gigabyte GV-N770OC-2GD HDD /Kingston SSDNow V300 60GB + Seagate Barracuda 7200.14 1TB PSU /Seasonic M12II-620 OS /Windows 8.1 Pro 64Bit Case /Zalman Z9 U3
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Jo dal jsem to na celkovou kontrolu do pc servisu (ic jineho mi nezbylo) vyplazl jsem 20 liber a zjistili ze CPU,GPU,pameti,hdd jsou v poradku. Tupci neotestovali PSU protoze si mysli ze to zarucene neni tim. Tak usoudili ze je vadna MB... Dnes jsem odeslal ticket do obchodu a zadam vymenu.. kdyz tak dopisu jak to budou resit a az prijde tak jestli to byla opravdu MB.. modlim se.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6779
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 16:19