Hledám pomoc při výběru notebook...
Nejdůležitější je spolehlivost, rychlost. Bude využíván především na programování a práci s náročnějšími programy a budu ho hodně přenášet a nosit s sebou, takže i nějakou odolnost by to chtělo. Na hry využíván nebude. Podmínkou je procesor od Intelu, grafický čip bych raději od nVidie, na velikosti disku mi nezáleží...
Notebook do 19 000,-
Notebook do 19 000,-
Naposledy upravil(a) mira2852 dne 30 črc 2013 11:56, celkem upraveno 2 x.
Re: Notebook do 19 000,-
Náročné programy na procesor? Jediná rozumná volba bude HP Pavilion g7.
a jaká by byla nejlepší volba s 15 palci?
Buď Lenovo IdeaPad Z500 nebo Lenovo IdeaPad Z500 :) . Jedná se o herně výkonější notebooky. Když už kupuju notebook, tak proč kupovat něco horšího. i Pro budoucí prodej to bude lepší.
Také jsem na něj koukal, ten za 17k má asi lepší Grafiku, že? Ptám se, protože u notebooků se v HW mneorientuji zas tak dobře jako u normálních PC komponentů... a ještě jedna otázka, co rozdíl mezi Think Pad a Idea pad?
Grafiky jsou na tom stejne. Uz se na nich da dobre zahrat. Rozdil v cene bude kvuli Windows.
Jsou to odlisne rady.
Jsou to odlisne rady.
právě mi jde o to, o kolik je kvaitnější Think pad, chtěl byhc, aby snášel časté přenášení a aby byl rychlý... navíc, Já jsem psal, že hry na tom hrát nechci, tak nevím, jestli se nedá ubrat na grafice, také nevím, jak moc je programování zatěžkané na grafiku...
Tak to ti neřeknu. Řekl bych, že je to model od modelu. Já bych vzal Z500 kvůli kvalitě provedení. Tenhle model se fakt povedl. Výběr mezi těma 2 je už na tobě.
Ten bez os s emi zamlouvá, ale spíš jsem potřeboval vědět, jestli na programování úplně potřebuji tak silnou grafiku, jestli by třeba nestačila GeForce GT 635M?
Nikdy jsem neprogramoval, ale nevidím jediný důvod, proč by byla potřeba silná grafika. Takže ano, GT 635M stačí. Ale v jakém notebooku myslíš?
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Črc 2013 14:27) ---
Teď mě napadlo. Jaké náročnější programy budeš používat? Ono by to taky šlo postavit na i5 s integrovanou grafikou. Tím by se odbouralo možné usmažení grafiky - http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 455882.htm. Řada G by měla být určená pro časté přenášení.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Črc 2013 14:27) ---
Teď mě napadlo. Jaké náročnější programy budeš používat? Ono by to taky šlo postavit na i5 s integrovanou grafikou. Tím by se odbouralo možné usmažení grafiky - http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 455882.htm. Řada G by měla být určená pro časté přenášení.
Dle mého 531ka je lepší a s rozdílem ceny mít i GT740M není na škodu. Myslím si, =můj názor, že přijde doba kdy nvidia implementuje CUDU do početních programovacích programů a tam bude mít obrovské využití. Jak psal divine, proč kupovat něco co je horší za cenu stejnou jako to lepší. Pravda hmotnost je oproti řadě 3xx větší, ale to už je na zvážení. http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... 62/produkt
na hmotnosti mi nezáleží. Také mě zajímá, jak moc by ztratil počítač na výkonu kdyby místo i7 byl i5 a druhá věc... Jak je ta integrovaná grafika od intelu kvalitní?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2078
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 13:15