Dobrý den, prosím o pomoc. Nedávno jsem vyměnil case pro svůj PC. PC těsně před výmněnou jelo v pořádku, před výmněnou jsem ho vypnul, odpojil a vše předělal do nové skříně. PC neskládám poprvé, pohybuju se v tom už docela dobře, ale ani za boha nemohu přijít na to proč? :(
Problém je takový, že po zapojení naskočí větráky (cpu, zdroj, skříň), slyším jak pracuje hdd, ale grafika nulová reakce, netočí se větráky nic. (mám Gigabyte radeon 6870 - 3 větráky). Nevím ani za boha proč. Zkoušel jsem náhodou jestli grafika není vadná, zapojit jí do druhého pc, tam vše naskočilo v pořádku a grafárna jela. Ale problém se základní deskou prostě odmítam, nějaké nápady ? Jsem z toho zoufalý :(
Po výměně skříně nejde obraz
Po výměně skříně nejde obraz
Naposledy upravil(a) Ltb dne 30 črc 2013 12:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Pohlaví:
Re: PROBLÉM - po výměně skříně nejde obraz
Vítej na PC-Help!
Nepochybně chyba v napájení GK.
Nepochybně chyba v napájení GK.
Skusit mimo skrin, jen tak na stole (vsechny kabely od napajeni predpokladam zapojene mas)
Uz jsem videl i pripady, kdy deska pri vymontovani ze skrine byla namahana tak, ze popraskaly vodive vrstvy (stacilo ji jen zvednout za jeden okraj - holt bezolovnate pajeni).
Uz jsem videl i pripady, kdy deska pri vymontovani ze skrine byla namahana tak, ze popraskaly vodive vrstvy (stacilo ji jen zvednout za jeden okraj - holt bezolovnate pajeni).
-
- Pohlaví:
Vzhledem t tomu že s tím máš zkušenost, pak si jistě dal distanční podložky aby se deska nezkratovala o skříň.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Skoro podobný problém jsem řešil 3-4 dny zpátky. Po odpojení komponentů - vyčistění - složení zpět jsem měl stejný problém - NO SIGNAL na obrazovce. Byla to základní deska - měla už trochu nafouklé kondíky a tím, jak jsem vytáhl zdroj to už po připojení zdroje nedokáže v pořádku napájet - zkonzultováno v servisu.. Deska odvařila i procesor. Takže jsem byl nucen koupit desku i procesor - naštěstí byla stará se socketem 478, takže stačilo koupit bazarový komplet za 400.
//
Můžeš mít to samé, ono když jsou ty kondíky jen trošku nafouklé nebo něco, tak to nemusíš hned poznat.
//
Můžeš mít to samé, ono když jsou ty kondíky jen trošku nafouklé nebo něco, tak to nemusíš hned poznat.
Re: Po výměně skříně nejde obraz
Díky za odpovědi, asi zkusím naposled přeskládat a když tak servis.
Re: Po výměně skříně nejde obraz
Skus tu zakladni desku vyfotit a fotku nekam uploadnout, tak aby byla videt cela deska, fotka v maximalnim rozliseni a pokud mozno nerozmazana. Ledacos z te fotky pujde poznat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4474
-
od uzivatel123
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Problém při výměně procesoru ryzen Příloha(y)
od Hermann1989 » 24 pro 2024 17:26 » v Problémy s hardwarem - 18
- 4872
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
26 pro 2024 13:47
-
-
-
Problém se starší hrou po výměně GPU za lepší
od helpmeboys » 16 dub 2025 17:06 » v Vše ostatní (sw) - 5
- 1637