Zdravím a prosím o radu,
obrazovka šlapala bezvadně dokud nepřišel kamarád a po vypnutí počítače ji nevypnul (já to nikdy předtím nedělal ale on mi řekl, že je to běžná praxe a obrazovka pak déle vydrží) ... při dalším spuštění ale začala obrazovka problikávat ale přestala dřív než se mi načetly windows ... po pár dnech se délka doby než přestala obrazovka blikat protáhla na 2-3 min a teď (po cca 2 týdnech) už bliká stále ... co mám dělat ?
předem děkuji za jakoukoli pomoc
Blikající obrazovka Vyřešeno
- FreeeThinker
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Blikající obrazovka
kup si novej monitor taky se mi to už stalo a koupil jsem si novej monitor a jelo to,a nebo je to tím že máš obrazovku ve špatné poloze skus stím monitorem pohýbat dopředu dozadu no a když to nepomůže nebo pomůže ale jen dočasně tak bych doporučoval novej monitor.
FreeeThinker
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Jasnovidci zde nejsou, je třeba napsat jaký to je monitor a jak je starý.
Jasnovidci zde nejsou, je třeba napsat jaký to je monitor a jak je starý.
pardon netuším co je potřeba uvest za informace ... LCD monitor 19" LCD LG Flatron L1960TQ-BF - černý (black), 2000:1, 300cd/m2, 4ms, 1280x1024, DVI, TCO03 ... stáří cca 3 roky
-
- Pohlaví:
Obávám se, že budeš muset do servisu.
Zkusil bych jiný kabel, případně jiný monitor aby se zjistilo, zda není chyba v PC. Ale pravděpodobně je to závada monitoru.
Mohla by to být závada přímo ve zdroji monitoru, anebo v podsvícení.
Zkusil bych jiný kabel, případně jiný monitor aby se zjistilo, zda není chyba v PC. Ale pravděpodobně je to závada monitoru.
Mohla by to být závada přímo ve zdroji monitoru, anebo v podsvícení.
i když mě netěší tak moc děkuji za radu a pomoc
-
- Pohlaví:
Doma s tím nic neuděláš, zkus ten servis.
A nedávej vinu kamarádovi, on to opravdu nezavinil - jenom shoda náhod. Já tu mám asi 8 let starý CRT monitor AOC a jelikož ho vypínám velmi vyjímečně, tak má asi tak dlouhý život. Vypínání, resp. to zapínání totiž nejvíce škodí.
//I když mi nějaký rozumbrada bude asi oponovat
//
A nedávej vinu kamarádovi, on to opravdu nezavinil - jenom shoda náhod. Já tu mám asi 8 let starý CRT monitor AOC a jelikož ho vypínám velmi vyjímečně, tak má asi tak dlouhý život. Vypínání, resp. to zapínání totiž nejvíce škodí.
//I když mi nějaký rozumbrada bude asi oponovat

Zdravím nevím jestli to k něčemu je ale v opravně mi řekli, že je problém ve zdroji a prodali mi nový tak kdyby měl někdo podobný problém ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1706
-
od kecalek