Záloha systémového disku za chodu systému je tak trochu problém. Disk je systémem uzamčený a pokud ho chcete zálohovat Nero BacItUp Nyhazuje hlášku že "Záloha může selhat - chcete pokračovat".
Už jste někdy z takové zálohy obnovovaly systém a povedlo se nebo je to celé shit a přidělám si jen problémy?
PS: mám WinXP Home
Nero7 - BackItUp - Vaše zkušenosti
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nero7 - BackItUp - Vaše zkušenosti
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen se připomenu dík.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Obávám se žě Winama Winy nezazálohuješ Bo ten první systém tě bude bránit vstoupit do toho druhého.
Jinak nějaké zálohovací a opravné nástroje už sem našel. Jen se je naučit používat.
Ultimate Boot CD
Win Ultimate Boot CD
HDClone Free
Z placených (ale nyní určitě dokomolím název) Arconics plná verze od českého výrobce záchranná disketa botuje jako kdyby ste instalovali Win myslím obrazovka je ve stejném vzhledu. Navíc se mi ovládání zdá být velmi intuitivní.
Jinak nějaké zálohovací a opravné nástroje už sem našel. Jen se je naučit používat.
Ultimate Boot CD
Win Ultimate Boot CD
HDClone Free
Z placených (ale nyní určitě dokomolím název) Arconics plná verze od českého výrobce záchranná disketa botuje jako kdyby ste instalovali Win myslím obrazovka je ve stejném vzhledu. Navíc se mi ovládání zdá být velmi intuitivní.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3734
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 11:58
-
-
- 0
- 2089
-
od Acey
13 úno 2025 12:28
-
- 3
- 2898
-
od petr22
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 4085
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
-
Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 3381
-