Dobrý Deň, mám menšie problémy s počítačom, mám ho sotva rok, no problémy neboli hneď.
Už dlhšie sa mi stáva že sa počítač Sekne, kde potom počítač nereaguje na nič, kurzor sa nehýbe, zvuky prestanú, ako keby som mal nastavenú tapetu, jedine riešenie toho je reštartovanie na tvrdo. Nuž, ale nerobí to pri hraní, iba pri browsovaní v prehliadači..
Tento problém sa dá ešte zniest, pretože to nie je tak často (niekedy to nerobí cele dni, niekedy 5 x za sebou), ale druhý závážnejší problém (ktorý ma pekne štve) je to, že počítač rôzne pri hrách podáva menší výkon, príklad. Na rovnakom mieste mám dakedy 150 fps, a niekedy to je sotva 40, a to sa robí pri každej hre, proste to podáva menší výkon ako by malo, tiež, bývalo to tak že to robilo raz za čaš, niekedy aj celú noc to bežalo v kľude, no v poslednej dobe je to oveľa viacej ojedinelé a pekne ma to vytáča.
AMD FX 4100 3.5 Ghz
A-DATA 8GB 2x4
Gainward 560 1GB
Gigabyte doska, presný názov bohužial neviem, mal som to zapísane, ale papierik som stratil(:
EuroCase 550 W (viem že to je na nič značka)
Skúsil som CPU-Z A GPU-Z, či sa mi nepodtaktováva procesor alebo grafika, ale ani jedno stoho, teploty som kontroloval, avšak tie sú stále malé, raz za čaš grafika vyskočí na 65, ale to je maximum.
Cez noc ešte chcem nechať bežať memtest, no neviem či to bude ram-kami, mám zlý tušák, že to bude Základnou doskou , teda ako som googlil, tak veľa ľudí to hovorilo, obávam sa toho. Keď tak skúsim ešte preinštalovať počítač, no neviem či by to mohlo byť tým, váš názor?
Ďakujem za každú pomocnú ruku a odpoveď, veľmi si toho vážim.
Prikladám aj Obrázky
Album so všetkými údajmy mimo hry.
http://imgur.com/a/lK9B1
Album so všetkými údajmy v hre.
http://imgur.com/a/uVLIK
Problém s výkonom PC
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s výkonom PC
V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém a Aplikace,
vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubory a ty upni na http://www.leteckaposta.cz
vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubory a ty upni na http://www.leteckaposta.cz
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já tam vidím pouze problémy v grafickém subsystému. Dochází k zavěšování grafického ovladače, kvůli chybě v něm nebo kvůli problémům s grafickým procesorem.
Také je tam spousta chybových událostí od grafického ovladače nvlddmkm.sys. Takže buď chyba ovladače nebo grafického adaptéru.
Updatni grafický ovladač, pokud to bude stále zamrzat, zkus pokusně podtaktovat GPU a grafickou paměť.
Také je tam spousta chybových událostí od grafického ovladače nvlddmkm.sys. Takže buď chyba ovladače nebo grafického adaptéru.
Updatni grafický ovladač, pokud to bude stále zamrzat, zkus pokusně podtaktovat GPU a grafickou paměť.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
V prvom rade ďakujem za odpoveď
Preinštaloval som ovládače grafickej karty, a už je to lepšie, dnes som nezaznamenal nejaký výzaznejší pokles, no už asi 8x mi freezol počítač.
A tiež som cez noc dal bežať memtest na 9 hodín a bez chyby.
Preinštaloval som ovládače grafickej karty, a už je to lepšie, dnes som nezaznamenal nejaký výzaznejší pokles, no už asi 8x mi freezol počítač.
A tiež som cez noc dal bežať memtest na 9 hodín a bez chyby.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4442
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06