Jaký telefon do 4000,- ? Vyřešeno
- Tomina
 - Level 5.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Re: Jaký telefon do 4000,- ?
Fantomas: 
 ...pokud uvedeš svůj věk, můžeme to brát jako polehčující okolnost..  

Tomina: Připomínáš mi WP fanatiky co jsou teďka všude a nic lepšího než WP pro ně není 

Do 4 tisíc Kč bych volil buď Android v čele z Y300, ale musel by sis tam dá jinout ROM, protože to co tam dal výrobce je otřesné stačilo to co jsem si zkoušel v obchodě. A v případě WP8 jasně Lumia 520. I když WP8 se doporučuji vyhnout.

Do 4 tisíc Kč bych volil buď Android v čele z Y300, ale musel by sis tam dá jinout ROM, protože to co tam dal výrobce je otřesné stačilo to co jsem si zkoušel v obchodě. A v případě WP8 jasně Lumia 520. I když WP8 se doporučuji vyhnout.
- Tomina
 - Level 5.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Fanatik? Spíše realista, protože zasekanou Y300 dá L520 v pohodě, ale jsou samozřejmě lidé, kterým to nevadí. Já vyjádřil jen svůj názor.. 
Jen mi příjde paradoxní, jak každý doporučuje a přitom držel v ruce max. Aligátora

Jen mi příjde paradoxní, jak každý doporučuje a přitom držel v ruce max. Aligátora
Taky bych šel do Lumie. Systém je krásně plynulý... Vše vlastně napsal Tomina. Android bych bral až v hi-end telefonech. Teď jsem měl v ruce S4 a tam si na systém nemůžu stěžovat.

- warcraftan
 - Master Level 7

- Pohlaví: 

- Stav:

Tomina a WP fanatik?, podle mě je androiďák 
 obecně, on akorát nabídl WP v určité cenové kategorii. Jeho komentáře k telefonum jsou víc než pozoruhodné, rád jsi je čtu mimochodem, byť ať jsou sebevíc delší, jde vidět, že je to člověk v oboru a rozumí tomu.  

obecně, on akorát nabídl WP v určité cenové kategorii. Jeho komentáře k telefonum jsou víc než pozoruhodné, rád jsi je čtu mimochodem, byť ať jsou sebevíc delší, jde vidět, že je to člověk v oboru a rozumí tomu.  "You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
						"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Tomina píše:Fanatik? Spíše realista, protože zasekanou Y300 dá L520 v pohodě, ale jsou samozřejmě lidé, kterým to nevadí. Já vyjádřil jen svůj názor..
Píšu, že pokud Y300 tak změnit ROM na nějakou jinou, protože to co tam dal výrobce je hrozné. Ani nevím jak to dokážou tak zasekat

Re: Jaký telefon do 4000,- ? Vyřešeno
Takže nakonec jsem tedy nokii vzal a to z obchodu alfa.cz.
Děkuji Vám za rady
.

Děkuji Vám za rady
.i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
						- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 0
 - 2200
 - 
						od pompeus50
						Zobrazit poslední příspěvek 
29 bře 2025 21:01