Knihovna DLL

...

Moderátor: Mods_senior

Martasino
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Knihovna DLL

Příspěvekod Martasino » 29 črc 2007 08:15

Mám jeden problém při spuštění některých aplikácí (kalulačka, některé hry atd). Vždy když tu aplikaci spustím vyjede mi tato správa: Nepovolené přemístění knihovny DLL

Systémová knihovna DLL user32.dll byla přemístěna v paměti. Aplikace nebude pracovat zpávně. Důvodem k přemístění bylo, že knihovna DLL C:/WINDOWS/system32/SHELL32.dll zabrala rozsah adres vyčleněný pro systémové knihovny DLL systému Windows. Dodavatel knihoven DLL by měl dodat novou verzi.

Vůbec nevím co to znamená protože se v počítačích nijak nehrabu a byl byl velice rád kdyby mi tady někdo poradil pokuď možno co nejpřesnějším návodem :smile: jak tomuto předejít a aby mi fungovali ty aplikace. Díky moc za odpověď

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 črc 2007 09:45

Tady je co s tím: http://www.cdr.cz/a/21009 - Nainstalovat záplatu!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Martasino
nováček
Stav:

Příspěvekod Martasino » 30 črc 2007 08:27

Horší je že já mám SP1 :-(

guest

Příspěvekod guest » 30 črc 2007 09:51

Martasino píše:Horší je že já mám SP1 :-(

Je snad velký problém nainstalovat SP2? Bylo to tu mnohokrát.
Třeba zde: SP 2

Martasino
nováček
Stav:

Příspěvekod Martasino » 30 črc 2007 10:12

To už sem zkoušel jenže jak to začnu instalovat tak mi to zas napiše ten problém s knihovnou :lol: :cry:

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 30 črc 2007 11:07

Tak buď to zkus nainstalovat v nouzovém režimu nebo znova nainstaluj Windows a ten SP2 nainstaluj hned po dokončení instalace.

Martasino
nováček
Stav:

Příspěvekod Martasino » 30 črc 2007 11:19

Já jsem jakože fakt velá lama přestohleto ale jak se instaluje v nouzovém režimu? :lol:

guest

Příspěvekod guest » 30 črc 2007 16:16

Restart a mačkáš F8 - jde to i stisknout jednou (F8), ale musel by ses trefit. Pak máš černý monitor s bílým písmem a najedeš až nahoru na (teď nevím) Nouzový režim? Ale myslím, že SP2 to v nouzáku nepustí. Já mám v tom systému taky nějakou chybu a dost toho musím instalovat v NR a někdy mi to píše, že v NR nejde instalátor, nebo nějaký blaba???

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 30 črc 2007 19:16

měl sem úplně stejnej problém taky kalkulačka atd... a už sem to nevydržel a přeinstaloval kompletně windows... teď vše běží jak má :smile:

guest

Příspěvekod guest » 30 črc 2007 20:17

Jasně, ale nová instalace je až krajní řešení. Jde o to co v tom kompu máš. Pokud tam máš 100GB dat což není nic moc, pak to zálohování až tak nebaví. :smile:

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 30 črc 2007 20:43

Blue Spirit píše:Jasně, ale nová instalace je až krajní řešení. Jde o to co v tom kompu máš. Pokud tam máš 100GB dat což není nic moc, pak to zálohování až tak nebaví. :smile:

no já sem si s tím už nevěděl rady a nic mě s tím nešlo co ste tady radili... já sem si data vypálil na dvdčka zabalený a teďka mě nejdou zkopírovat z5 do pc... :D :D :lol: :lol: :smile: :cry:

guest

Příspěvekod guest » 31 črc 2007 01:59

Netrap se tím, že ti radysti /tak to nazvala moje přítelkyně/ neumějí poradit. Ono to asi vždy nejde. Řeším tu několik problémů /svých/ a taky to nějak nefunguje. Nejspíš to je o tom, že u systému je definováno 100 + 1 problémů a když se najde další, tak se musí hledat řešení. Ono asi na nic není nějaké univerzální řešení, Jeden ti poradí to, druhý ono (oběma to funguje), ale ty jsi za lamu. Až se najde další řešení (100+2) anebo se ozve někdo s jiným nápadem, tak bude líp. To zálohování je trochu problém /zálohu celkem podstivě/ a taky to nemůžu vydolovat. :D

Zpět na “Vše ostatní (sw)”