Server DNS neodpovídá
Server DNS neodpovídá
Dobrý den. Chtěl bych Vás poprosit o radu: Dnes odpoledne jsem vypnul router od modemu a od té doby mi nejde wifi. Na ntb mi to stále píše: "Server DNS neodpovídá.", ale na stolním PC net funguje uplně normálně (připojeno přes kabel). Nevíte co s tím? :/ Díky předem.
Re: Server DNS neodpovídá
Zapnout znova router, protoze to bude nejspis DNS server pro wifi
Zkoušel jsem, ale na mobilu wifi funguje. Je to chyba v NTB? 

Podivej se na notebooku a telefonu jaky maji nastaveny DNS server (IP adresu)
Na mobilu je: 46.13.22.123
Na ntb je: 10.0.0.2
Na ntb je: 10.0.0.2
255.255.255.0 nemuze byt DNS server, ale vypada to jako netmask
Ta adresa DNS serveru 255.255.255.0 se tam vzala jak?
Ta adresa DNS serveru 255.255.255.0 se tam vzala jak?
Jo sorry to je maska podsítě..
Ip je 10.0.0.2
Ip je 10.0.0.2
10.0.0.2 - ceho je to IP adresa? Je z toho notebooku dosazitelna?
"PING 10.0.0.2" z prikazove radky
"PING 10.0.0.2" z prikazove radky
No tak mi to ukazalo IP adresu na ntb.. "IPv4 adresa: 10.0.0.2"
Ale taky: "Místní IP adresa není dostupná"
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Srp 2013 18:35) ---
No chyba bude určitě v ntb, jelikož bratrovi jde wifi bez problemu i na ntb i na mobilu a tatinovy tatéž..
Ale taky: "Místní IP adresa není dostupná"
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Srp 2013 18:35) ---
No chyba bude určitě v ntb, jelikož bratrovi jde wifi bez problemu i na ntb i na mobilu a tatinovy tatéž..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahojky,
potrebuju poradit.Dostala jsem pracovni ntb a chtela jsem se pripojit z domu. Muj poskytovatel udajne nepodporuje server Dhcp. Na nastevni IP adres a Dns se v ntb nedostanu protoze pristup je zablokovany z bezpecnostnich duvodu. Nas IT tym v praci mi poradil ze to mam zkusit pres wifi router/modem ktery podporuje Dhcp protoze na ntb se nesmi nic menit a je tam automaticky nastaveno dhcp. Mam wifi router huawei echolife HG520i , ktery by mel dhcp podporovat , ale nevim jak ho nastavit. Dostanu se na web konfiguracni stranku toho modemu, ale nevim co zadat jako dhcp IP a Dns. Uz jsem i nastavila wifi pripojeni ale at uz to propojim kabelem nebo bezdratove porad mi to hlasi DNS server not responding. Muzete poradit co s tim? Moc diky
potrebuju poradit.Dostala jsem pracovni ntb a chtela jsem se pripojit z domu. Muj poskytovatel udajne nepodporuje server Dhcp. Na nastevni IP adres a Dns se v ntb nedostanu protoze pristup je zablokovany z bezpecnostnich duvodu. Nas IT tym v praci mi poradil ze to mam zkusit pres wifi router/modem ktery podporuje Dhcp protoze na ntb se nesmi nic menit a je tam automaticky nastaveno dhcp. Mam wifi router huawei echolife HG520i , ktery by mel dhcp podporovat , ale nevim jak ho nastavit. Dostanu se na web konfiguracni stranku toho modemu, ale nevim co zadat jako dhcp IP a Dns. Uz jsem i nastavila wifi pripojeni ale at uz to propojim kabelem nebo bezdratove porad mi to hlasi DNS server not responding. Muzete poradit co s tim? Moc diky
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud doma nemas internet pres ADSL (tedy O2 apod.), pak je ti ten Huawei na dve veci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mam jeste Asus WL-320gE. Tam uz si vubec nevim rady, je k tomu instalacni CD, ale zase jelikoz je ntb zablokovany z bezpecnostnich duvodu tak me to ani nenecha nic nainstalovat. Muzu se na nej dostat i bez toho softwaru?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1555
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32