TrackMania help?
TrackMania help?
Zdarec, po dlouhé době sem si nainstaloval trackmaniu nationals 4ever.. Všude mě to píše freezone.. kamkoli se napojím tak mám freezone a mužu jen špektovat hru. Co mám dělat? Díky..
Re: TrackMania help?
Základ si zapomněl co máš za antivir jakou máš bránu firewall a to n ejdůležitější jaké máš vlastně pc. Koukni se jestl iti to neblokuje firawall když tak dej povolit
A prosím tě přejmenuj téma člověk z jednou hvězdou už by ty pravidla měl znát.
hra je originál?
A prosím tě přejmenuj téma člověk z jednou hvězdou už by ty pravidla měl znát.
hra je originál?
pidlo a ty bys zase s třemi a půl hvězdičkami mohl přemýšlet, když by mu to blokovala brána firewall, tak by se nepřipojil na žádný server.
A originál? No na médiu s podpisem od tvůrců to asi fakt nemá, ta hra je freeware. Tak příště víc rozumu a míň šťourání.
A jinak Nations Forever už multiplayer nemá zdarma, takže je to tím. :)
A originál? No na médiu s podpisem od tvůrců to asi fakt nemá, ta hra je freeware. Tak příště víc rozumu a míň šťourání.

A jinak Nations Forever už multiplayer nemá zdarma, takže je to tím. :)
Freezone znamená, že musíš jeden závod stát a čekat než skončí. Pět závodů jedeš, jeden čekáš.
Pokud to není tvůj problém, tak o jiném freezonu nevím. Pokud je, tak se tomu můžeš vyhnout a to tak, že koupíš prém. účet.
Pokud to není tvůj problém, tak o jiném freezonu nevím. Pokud je, tak se tomu můžeš vyhnout a to tak, že koupíš prém. účet.