Problém s HDD (SW/HW?)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

edas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problém s HDD (SW/HW?)

Příspěvekod edas » 06 srp 2013 17:47

Dobré odpoledne,
věc se má takto, po instalaci jistého programu partition magic který údajně na několika discích "opravil" nějaké chyby, zkrátka udělal nějaké změny..(moje chyba že jsem si v noci pořádně nepřečetl hlášku, myslel jsem si že jsem se ještě nedostal do funkcí programu, asi jsem změnil formát hdd či tak něco O.o) se pc začal chovat divně, HD který je rozdělen na sektor se systémem C a sektor D, tak sektor D vůbec ve spuštěném systému nebyl k dispozici a v správci disků bylo vidět z daného HDD pouze aktivní sektor se systémam, zbytek jako by byl prázdný a nepoužitelný. Po několika blue death pádech systému kdy pár hodin ještě systém běžel a poté už ho ani nerozběhnu, modrou hází i opravy systému a dokonce i bootovací DVD které po minutce rozbalování a přípravy k nové instalaci opět hodí modrou smrt. Zdá se mi to podivné že by se z ničeho nic nějak hw poškodil disk (mám aktivní 3 a přesto mi to nepustí přes modrou smrt k instalaci nového systému)

připojil jsem jeden disk, nebyli tam žádné sektory, žádná data, tak jsem se s nimi rozloučil a snažím se alespoň zprovoznit systém, vytvořil v tom GParted na tom disku partition table, pak novej oddíl, naformátoval jsem ho v NTFS a restartoval s bootovacím DVD w7, instalace proběhla přes výběr oddílu atd až do posledního kroku a po restartu v posledním kroku instalace to hodí modrou smrt, restartuje se a pak vyhodí hlášku že po pádu nelze instalaci dokončit a musí se začít od znovu, tohle jsem zkoušel i se starým DVD i nově vypáleným s jinou verzí W7, dělá to totéž, kde teď může bejt chyba? nějak nevim co s tim, O.onějaké konstruktivní nápady prosím?
vynechte prosím nápady na servis či odepsání, to nepřipadá v úvahu, děkuji za postřehy

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Srp 2013 19:09) ---

co s tím může být, ten disk by měl být čistý a zformátovaný a instalačka nová a funkční, co tomu může vadit? opravdu nemám možnost to někam nést do servisu :-(
Asus p8p67 pro
Arctic Cooling Fusion 550

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3710
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4442
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    5130
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42
  • Problém s mikrofonem Příloha(y)
    od Shokata88 » 19 úno 2025 16:44 » v Problémy s hardwarem