Zdravím, mám takový problém... Je to asi 5 let, co jsem koupil tento počítač. Byl naprosto tichy... vubec nešlo skoro nic slyšet.. Teď u mě byl nedávno kamarád a hned jak vešel do pokoje, tak mi řekl, že mi hrozně hučí PC ... nevim .. asi jsem si na to už zvykl... Problém je v tom, že semtam se ten zvuk zvyšuje a zase snižuje ... celkem je to provokativní a taky jsem postřehl, že mi to dělá neplechu při hraní ... začne se hra náhodně sekat... treba jen na 3 vteřiny, při velkých efektech se seká skoro pořád. Taky jsem si stáhl AMD monitoring a třeba je procesor v klidu 3-9% a najednou vyskočí treba na 60% zatížení při nic nedělání. Včera jsem čistil softwarovou část PC ... defrag, ccleaner, aktualizace graf. ovladace, advance system care, jetClean, checkuppc, vypl jsem nepotrebne programy pri startu pc a podobně ... hardware bych taky neměl mít zaprasený, protože to hučí ikdyž třeba větrák od procesoru vyčístím od prachu nějakým párátkem nebo tak, vše vypadá čistě a pořád hučí ... Jinak teploty na obou jádrech při nehraní kolem 50-58 stupnu .. Vím, že je procesor starší, ale myslím, že s novou grafikou by nějaké méně náročné hry měly šlapat bez sekání.. navíc.. ten hluk mě už vážně štve

:) Díky za rady :)
AMD Athlon 2 core 3,01GHz
AMD Radeon HD6770 1Gb
4Gb RAM
Win 7 32-bit