Nepoužívám baterii - škodí to něčemu?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

cervcek
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nepoužívám baterii - škodí to něčemu?

Příspěvekod cervcek » 07 srp 2013 21:26

Blue Spirit píše:Sem s tím článkem. I když článků je mnoho a ne ve všech je pravda.

Ten článek obsahoval toto http://www.abclinuxu.cz/blog/david/2008 ... on-baterii , tuším, že tento článek není původní a je zkopírovaný a zkrácený. Bohužel jsem se s původním článkem setkal už dávno a nemohu jej nalézt.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 21:27

Myslím že z povahy užívání jsou stejné, pokud se tedy nebavíme o technologii jako je olovněný akumulátot¨r a výše.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 07 srp 2013 21:29

Blue Spirit: Tak sni dál ...

guest

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 21:31

cervcek píše:
Blue Spirit píše:Sem s tím článkem. I když článků je mnoho a ne ve všech je pravda.

Ten článek obsahoval toto http://www.abclinuxu.cz/blog/david/2008 ... on-baterii , tuším, že tento článek není původní a je zkopírovaný a zkrácený. Bohužel jsem se s původním článkem setkal už dávno a nemohu jej nalézt.

To je přece úplně jedno. Takových článků najdeš mnoho a pak si vyber který je správný. Je to jenom na lidech co píší a na jejich zkušenostech. Ale to jsem psal výše.

Kotik
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Kotik » 07 srp 2013 21:45

/OT
zvuk píše:ano asi uplne nejvic

Nemohu souhlasit, mám noťas přes 3 roky, běží mi výhradně zapnutý v zásuvce (mám naběháno 6880h) a baterka mi vydrží stále přes 4 hodiny, není to jako nový, ale u baterky více jak 3 roky staré se dá očekávat.
Kamarád je přesný opak, běží velmi často na baterku, často krátkodobě, baterku má v prčičích, s bídou dvě hoďky a končí, notebook má rok a půl. /OT

Jinak k tématu, jak tu bylo řečeno, škodit by to nemělo, ale měla by být dobíjena. Otázka je spíš, jaký máš k tomu důvod ji vytahovat, překáží ti tam?
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

guest

Příspěvekod guest » 07 srp 2013 21:48

Ono je to kus od kusu a od firmy.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”