Headset a bezdrátové spojení. Vyřešeno
Headset a bezdrátové spojení.
Ahoj ! Mám obyčejný headset a zajímalo by mě jestli existuje nějaký "adaptér" kterým bych je mohl připojit k počítači bezdrátově. Jako že jednu krabičku bych měl připojenou ke vstupu/výstupu do počítače a do druhé která by byla bezdrátově připojená k té první bych připojil headset. Díky za každou radu. 

- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Headset a bezdrátové spojení.
Na tvou otázku jsem taky musel zvedat oči v sloup... Pokud ten headset je přes bluetooth (tak samozřejmě...
) tak existuje zařízení (jmenuje se bluetooth adaptér) které dáš do pc přes usb a máš to už jen spáruješ zařízení a ten headset můžeš použít třeba při volání přes skype...

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ty oci zase sklop dolu, at se neco priucis 
Pise 'obyčejný headset', tedy s kabelem. Kabel chce prodlouzit pomoci bezdratoveho prenosu. To lze, ale neni to nic levneho.

Pise 'obyčejný headset', tedy s kabelem. Kabel chce prodlouzit pomoci bezdratoveho prenosu. To lze, ale neni to nic levneho.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nic nového jsem se nepřiučil. :( Obyčejný headset
nevím ale je dnes rok 2013 a žijeme v Evropě že ? 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové brzděte! Počkejte, až se tazatel vyjádří, o jaký headset vlastně jde.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
zeus píše:Tak ty oci zase sklop dolu, at se neco priucis
Je to přesně jak říká. Moc děkuji.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Headsetem myslíš sluchátka s mikrofonem?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
proboha je to tak těřžké pochopit? Má kalsický drátový headset a chce, aby byl "bezdrátově" připojen.
Sluchátka s klasickým jackem ( popř. s dvouma) připojí do krabičky, krabička vyšle signál adaptéru, který je připojen do PC...
Sluchátka s klasickým jackem ( popř. s dvouma) připojí do krabičky, krabička vyšle signál adaptéru, který je připojen do PC...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Proboha to je tak těžké pochopit, že se ptám na něco jiného? Headsetem bývají někdy ozačovaná i samotná sluchátka (např. proto, aby se odlišila od špuntů).
mmmartin píše:Headsetem myslíš sluchátka s mikrofonem?
ANO!
-
- Pohlaví:
Dovolím si trochu oponovat. Headsetem jsou označována sluchátka s mikrofonem, z toho důvodu je to set.
Nicméně složení headset znamená i sluchátka. Tady je asi chyba v tom, jak to který výrobce nabízí.
Myslím že na otázku odpověděl zeus. Já bych jen dodal, že je levnější koupit si něco nového a nesnažit se to nějak "nastavit".
Nicméně složení headset znamená i sluchátka. Tady je asi chyba v tom, jak to který výrobce nabízí.
Myslím že na otázku odpověděl zeus. Já bych jen dodal, že je levnější koupit si něco nového a nesnažit se to nějak "nastavit".
Děkuji za všechny vaše příspěvky. Vyřešeno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2654
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3293
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 7
- 4444
-
od vasekpetr1