Jak přeinstalovat XP
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak přeinstalovat XP
Ahoj,mám totálně zasypaný PC programama atd. už ani místo nemám ve windowsu , chci se zeptat,jak se dá přeinstalovat windows,aby mi to vše smazalo ? Díky
-
- Pohlaví:
Re: Jak přeinstalovat XP
Nabootuješ z instalačního media. Při volbě instalace dáš vlastní, vybereš na který diskový oddíl se má systém instalovat a ten před instalací zformátuješ. Přijdeš tím ale o všechna data.
Viz třeba zde: http://blog.antonindanek.cz/clanek/inst ... -po-kroku/
Viz třeba zde: http://blog.antonindanek.cz/clanek/inst ... -po-kroku/
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
A pokud nemám instalační medium ?
Pak jsi v pr.., pardon v řiti a v oblasti, která se zde na fóru neřeší - pirátský systém

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo mám legální systém , ale krabici kde byl WIN a všechny CD už nemám
Bohužel máš zatím legální systém, ale chybí Ti prostředky na jeho obnovu. Nevidím jednoduché a levné legální řešení. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Pak vytelefonovat s mikrosoftem něco na způsob, že instalační CD máš poškozeno a licenci máš. Což ti nemusí sežrat. Jiná legální možnost není.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžu pomoct přeinstalaci windowsu. Naište
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”