Tak asi budeš muset nainstalovat ještě javu x86..
Zkus tohle:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... avara-2/?g[hledano]=java%20&g[oz]=1.16
Prosím o kontrolu logu. "Zamrzající" pc. Díky Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu. "Zamrzající" pc. Díky
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Zeptám se asi hloupě, ale nebudou se dvě javy x32 a x64 na jednom pc tlouct?
Jinak pc zatím nespadnul.
Jinak pc zatím nespadnul.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To nevím , Ale pokud máš 64bit. systém , tak se má použít 64bit. verze.
koukni se
koukni se
Kód: Vybrat vše
https://support.mozilla.org/cs/kb/Používání%20zásuvného%20modulu%20Javy%20ve%20Firefoxu
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Díky za nápovědu, a cenné rady. Dorazím to v sobotu, momentálně totiž vůbec nestíhám.
Pc zatím ještě od zákazu/posléze i výmazu "staré" x32 javy z FF nespadnul ani jednou...
zatím díky, a krásný den. Zítra se zase ozvu. Snad už to dořešíme, at máš ode mne klid, a můžeš se věnovat i jiným potřebným. Díky
Pc zatím ještě od zákazu/posléze i výmazu "staré" x32 javy z FF nespadnul ani jednou...
zatím díky, a krásný den. Zítra se zase ozvu. Snad už to dořešíme, at máš ode mne klid, a můžeš se věnovat i jiným potřebným. Díky

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jasně , a nemáš zač , od toho jsme tady!
Tak poté, co jsem nainstaloval tu Javu x64, tak i přesto, že se zobrazovala ta chybová hláška pro browser, mi včera net+pc hned 3* během hodiny zase vytuhli..já už jsem z toho na palici. A zase pouze při brouzdání po netu. Tak jsem milou Javu hned zase odinstaloval, a rovnou zase zakázal Silverlight a Shockwave. Budu je ted zkoušet spouštět po jednom. Systém nechám zatím běžet bez javy, jeden den pustím Shockwave Flash, 2 dni počkám, a když to bude O.K, spustím Silverlight. Po dvou dnech, pokud bude vše O.K, začnu zase řešit tu Javu. At už mám konečnou jistotu, co to dělá. Je to votravný, votravný, votravný...
Zatím hezký víkend

Zatím hezký víkend

Tak to furt padá a padá..už jsem ze zoufalství odinstaloval celý firefox včetně všech nastavení a ........spadlo to zase.
Pak jsem si všimnul, že všechny zásuvné moduly /až na odinstalovanou javu/ tam zase jsou, a všechny spuštěny. tak jsem všechny zakázal, a čekám...až to zase spadne...

Pak jsem si všimnul, že všechny zásuvné moduly /až na odinstalovanou javu/ tam zase jsou, a všechny spuštěny. tak jsem všechny zakázal, a čekám...až to zase spadne...

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si Security Check by screen317 z některého odkazu
http://screen317.spywareinfoforum.org/SecurityCheck.exe
http://screen317.changelog.fr/SecurityCheck.exe
ulož si ho na plochu, poklepej na něj a postupuj podle instrukcí v černém okně. Potom se automaticky otevře pozn. Blok, bude mít název checkup.txt. Jeho obsah sem prosím zkopíruj.
http://screen317.spywareinfoforum.org/SecurityCheck.exe
http://screen317.changelog.fr/SecurityCheck.exe
ulož si ho na plochu, poklepej na něj a postupuj podle instrukcí v černém okně. Potom se automaticky otevře pozn. Blok, bude mít název checkup.txt. Jeho obsah sem prosím zkopíruj.
Ahoj. Měl jsem podobný problém, kdy mi PC zamrzlo ve chvíli, kdy sem šel na určitý stránky, např http://dulfy.net/2013/08/06/gw2-queens-jubilee-patch-coverage/. Stalo se to pouze 1x za den. PC zamrzl, HDD začal "hrabat" a poté, asi za 3-5 sekund se pc odseklo.
Snažil sem se použít chrome, přeinstalovat ovladače grafiky, flash na aktualní verzi i FireFox a nepomohlo to.
Pak sem na http://support.mozilla.org/cs/questions/963963 našel zajímavý topic.
"Recently I had been having this problem also. I tried disabling all add-ons and still I had this issue. Finally I disabled the "Java Deployment Toolkit" plugin and that appears to have solved my problem. Previously I wasn't able to go 20 minutes before a lockup and now I haven't had one in several hours."
Smazal sem "Java deployment toolkit", ručně. Tak že sem si našel cestu ke každýmu pluginu ve FF (protože se ty posraný pluginy daj jen zakázat a né smazat). Našel sem ten .dll soubor někde ve /windows/xxx a smazal to. Stáhl sem (pro jistotu) flash 10.3 a FF 18 (né 22+). Po tom, co je ta posraná Java deployment toolkit smazaná a používám FF 18 s Flash 10.3 to jede zatim v pohodě.
Snažil sem se použít chrome, přeinstalovat ovladače grafiky, flash na aktualní verzi i FireFox a nepomohlo to.
Pak sem na http://support.mozilla.org/cs/questions/963963 našel zajímavý topic.
"Recently I had been having this problem also. I tried disabling all add-ons and still I had this issue. Finally I disabled the "Java Deployment Toolkit" plugin and that appears to have solved my problem. Previously I wasn't able to go 20 minutes before a lockup and now I haven't had one in several hours."
Smazal sem "Java deployment toolkit", ručně. Tak že sem si našel cestu ke každýmu pluginu ve FF (protože se ty posraný pluginy daj jen zakázat a né smazat). Našel sem ten .dll soubor někde ve /windows/xxx a smazal to. Stáhl sem (pro jistotu) flash 10.3 a FF 18 (né 22+). Po tom, co je ta posraná Java deployment toolkit smazaná a používám FF 18 s Flash 10.3 to jede zatim v pohodě.
Moc díky, já už jsem z toho na palici. Několik dní po zákazu javy to šlapalo, pak jsem na dobře míněnou radu Jara javu doinstaloval, a dnes už se mi to seká co hodinu. Javu jsem odinstaloval, ale sekalo se to dál. FF jsem úplně odinstaloval, včetně doplnků a nastavení. Nainstaloval jsem jen holý FF. Sekalo se to dál. Tak jsem si vytáhl starou záloho z MozBackup někdy z května a naistaloval. Sice jsem přišel o mnohé záložky, ale mám už obavy s tím hýbat, protože momentálně už to cca 3 hodinky zase běží...Samozřejmě, že bez nainstalované Javy v pc.
Zkoušel si po výmazu toho .dll současný FF23, nebo jsi to rovnou hodil na tu 18.tku?
Ještě jednou dík, zkusím tu javu v registrech smazat.. Ale je to pruda. V předpředchozí verzi javy mi zase blbnul google.cz, také jsme to tu řešili, a pomohla až nová verze javy..Tam jsou nějak v háji, v tom Oracle...
Tak už jsem ten .dll smazal. Zatím pojedu na té 23-jce, a pokud by byli problémy, přejdu dolů, na tu osmnáctku.
Zatím moc díky
Zkoušel si po výmazu toho .dll současný FF23, nebo jsi to rovnou hodil na tu 18.tku?
Ještě jednou dík, zkusím tu javu v registrech smazat.. Ale je to pruda. V předpředchozí verzi javy mi zase blbnul google.cz, také jsme to tu řešili, a pomohla až nová verze javy..Tam jsou nějak v háji, v tom Oracle...

Tak už jsem ten .dll smazal. Zatím pojedu na té 23-jce, a pokud by byli problémy, přejdu dolů, na tu osmnáctku.
Zatím moc díky

Naposledy upravil(a) Likans011 dne 10 srp 2013 20:41, celkem upraveno 1 x.
Přesně si už nepamatuju jak sem to dělal ale vim to, že to furt dělalo bez ohledu jakou verzy flashe. A pořád sem měl ve "správci doplňků" ten podělanej "java deployment kit". Pokusil sem se teda najít na netu, co to způsobuje a potom, co sem našel ten topic, tak sem se nějak snažil tu javu odinstalovat. Né zakázat, ale úplně odinstalovat.
Proces je to trochu složitější, ptotože si musíš dát do prohlížeče about:blank a pak do kolonky about:plugins. Pak zaškrtneš(nebo tam napíšeš =1 nebo true -už si fakt nepamatuju) do tý kolonky, co by ti měla ukázat přesně cestu k těm doplňkům a pak dáš aktualizaci stránky(F5). Pak ti to ukáže přesný cesty k těm pluginům a ty soubory když smažeš, tak je ten plugin pryč (po další aktualizaci načtený stránky prohlížeče).
Pak sem ještě pro jistotu nainstaloval verzi FF 18 a flash 10.3 (což je považováno za více spolehlivou verzi než 11.x)
Nevim, jestli ti ten postup pomůže a opravdu neručim za to, že to bude fungovat a nebo jestli to nezpůsobí další potíže...
Proces je to trochu složitější, ptotože si musíš dát do prohlížeče about:blank a pak do kolonky about:plugins. Pak zaškrtneš(nebo tam napíšeš =1 nebo true -už si fakt nepamatuju) do tý kolonky, co by ti měla ukázat přesně cestu k těm doplňkům a pak dáš aktualizaci stránky(F5). Pak ti to ukáže přesný cesty k těm pluginům a ty soubory když smažeš, tak je ten plugin pryč (po další aktualizaci načtený stránky prohlížeče).
Pak sem ještě pro jistotu nainstaloval verzi FF 18 a flash 10.3 (což je považováno za více spolehlivou verzi než 11.x)
Nevim, jestli ti ten postup pomůže a opravdu neručim za to, že to bude fungovat a nebo jestli to nezpůsobí další potíže...
Tak už jsem tu mrchu smazal...Zatím pojedu v té v.23, ale už mám pro sychr připravenou 20tku.
Doufám, že to pomůže, a ještě jednou dík
Hezký večer.
Doufám, že to pomůže, a ještě jednou dík
Hezký večer.