Uvidím během týdne, jestli na mě budou vyskakovat nějaké stránky, snad to bude dobré.
Děkuji za pomoc s řešením a označím jako vyřešené..
Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
Ok, nezapomeň to pak zavřít tedy 
I za jara není zač

I za jara není zač

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mno, neuběhlo ani pět minut po uzavření tématu
a hned na mě vyskočil prohlížeč se stránkou viz příloha. A za nedlouho ještě jedna podobná stránka, která se též neotevřela kvůli ,,Spojení přerušeno,, atd. Tu jsem již neukládal, ale požádal o znovu otevření tématu.

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Co jiné prohlížeče? Zkus Operu a IE.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Tak se zdá, že to dělá je Firefox. Zkoušel jsem Operu a Chrome a u těchto prohlížečů se nic nevyžádaného neotvíralo.
Firefox jsem aktualizoval, ale nepomohlo to.
Firefox jsem aktualizoval, ale nepomohlo to.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Možná zazálohovat potřebné v FF a přeinstalovat jinou , starší verzí.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Tak kompletní odinstalace FF a instalace nového pomohla, už na mě nic nevyskakuje :)
Spam v emailu tedy zůstal, např. toto:
This stock is growing very fast, read inside! My new pick
could literally DOUBLE YOUR MONEY OR MORE!
Per share price: $0.042
Trading Date: August, 14
Long Term Target: 0.80
Stock: B_LDW
Company Name: BUILDING TURBINES, CORP.
Glimpse into our PREMIER VIP Members. This Stock drops BIG
NEWS.
Jde s tím něco dělat a zbavit se toho, když tam není žádná možnost zrušení odběru těchto zpráv a email odesílatele je pokaždé jiný?
Spam v emailu tedy zůstal, např. toto:
This stock is growing very fast, read inside! My new pick
could literally DOUBLE YOUR MONEY OR MORE!
Per share price: $0.042
Trading Date: August, 14
Long Term Target: 0.80
Stock: B_LDW
Company Name: BUILDING TURBINES, CORP.
Glimpse into our PREMIER VIP Members. This Stock drops BIG
NEWS.
Jde s tím něco dělat a zbavit se toho, když tam není žádná možnost zrušení odběru těchto zpráv a email odesílatele je pokaždé jiný?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
SPAMu se úplně nevyvaruješ nikdy. Je to jen o tom, jak moc všude rozdáváš email... Nejlepší je si nastavit své SPAM filtry, protože ty defaultní toho moc nepochytí...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Re: Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
Zkusím si s tím nějak pohrát a uvidím jak se zadaří. Do nedávna jsem s tím problém neměl, ale člověk něco hledá na netu, musí se pak na některých stránkách zaregistrovat, aby ho pustili dál a spam je na světě.. :)
Děkuju za pomoc a myslím, že téma můžu uzavřít.
Děkuju za pomoc a myslím, že téma můžu uzavřít.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za všechny ostatní není zač