World of Warcraft - FPS Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Reithal
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

World of Warcraft - FPS  Vyřešeno

Příspěvekod Reithal » 11 srp 2013 14:40

Ahoj. Hraju příležitostně již několik let na free serveru WOW. Mám Acer Aspire 5860TG-2434g75mnbb timelinex a vždy mi hra šlapala na nejvyšší detaily naprosto bez chybičky. Můj notebook má vedle intergrované grafické karty ještě Vysokorychlostní procesor Nvidia (jak je v nastavení nazývaný, sám nevím jak jej pojmenovat, co se týče počítačů, rozumím jen základům), který jsem si nastavil jako výchozí pro všechny hry, aby šlapaly jak po grafické tak výkonnostní stránce. Bohužel před dvěma týdny se mi Vysokorychlostní proc. začal spouštět jen u některých her, takže náročnější nebyli hratelné a starší jen na nižší detaily včetně WOW. Před pár dny vyšla nová aktualizace ovladače, všechny hry co jsem zatím zkusil už zase fungují i s Vysokorych.p. bez problémů kromě WOW. Ať dělám co dělám, tak i když mám v.procesor zapnutý, mám příšerně malé FPS, které kolísá dost rychle (řádově v sekundách) mezi 10- 25 FPS, někdy až 35 a to i když dám nejnižší grafické nastavení. Spolu s ovladačem grafiky se mi nainstaloval i program Nvidia experience, jehož funkce mi příliš jasná není. Ten jsem teď odinstaloval v mylné představě, že když podporuje WOW Mists of Pandaria, tak když mám WOTLK mohl by působit problémy, ale nic se nezměnilo. Nevíte čím by to mohlo být? Mohla by pomoct reinstalace systému (už ho potřebuji vyčistit, tak jsem myslel stejně že to nechám udělat)? Případně mám v jednom slotu 4GB Ram (DDR3), jaký by mohl být následek dát do druhého slotu druhou 4GB ram (jak by na to mohlo reagovat to WOW, případně jiné hry)?
Pro pořádek, WOW hraju na free jen příležitostně, za to příležitostné hraní jako student dávat 300 moc nechci, jinak všechny hry vlastním originálky.

Reklama
Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: World of Warcraft - FPS

Příspěvekod Sefr123Czech » 11 srp 2013 15:25

Reinstalluj WoW,nejnovější ovladač grafiky,neinstaloval jsi při posledních dvou týdnech něco do PC??a dej log do sekce HiJackThis zde je návod viewtopic.php?t=5119

Reithal
nováček
Stav:

Příspěvekod Reithal » 11 srp 2013 15:36

Wow jsem reinstaloval právě, ale ten ovladač ne, hned to zkusím, děkuju. Jinak nic kromě toho ovladače jsem neinstaloval, právě proto je mi to divný. Zkusím to co nejdřív a dám vědět, děkuju.

Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sefr123Czech » 11 srp 2013 16:09

Ok ten ovladač
EDIT:eště mě napadlo stáhnout nejnovější patch/e na WOW
a když nepomůže ovladač ani patch/e tak ten log z HJT

Reithal
nováček
Stav:

Příspěvekod Reithal » 11 srp 2013 16:35

Ten patch na wow určitě ne, to bych nemohl hrát na tom free serveru... ale na tomhle patchi sem už dva roky tak a nikdy nebyl problém a očividně nikdo další taky nemá co sem se ptal ve hře...

Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sefr123Czech » 11 srp 2013 19:06

Hmmm tak ten HJT log

Reithal
nováček
Stav:

Příspěvekod Reithal » 11 srp 2013 19:52

Tak po reinstalaci ovladače grafické karty to konečně zase naběhlo :-) Děkuju moc za pomoc! :)

Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sefr123Czech » 11 srp 2013 20:01

Bez názvu.png
Ok jestli už neni problém označ tema za vyresene tam kde je to zakroužkované dej zelenou fajfku !!a ten log už nikam nedavej!!

Zpět na “Hry”