Zdravím :)
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se hrou Tera. Hledám nějakou novou MMORPG hru. Díval jsem se na různé recenze atd. a Tera je všude opěvovaná. Chtěl bych se zeptat na pár věcí:
1) Hraje Teru hodně lidí? Mám rád, když hraju s hodně hráčema, tím je to zábavnější.
2) Jak je Tera kvalitní grafikou, zvukem, PvP?
3) Jak velký je svět? Jsou k dispozici mounti?
4) Prý tam není systém, že naklikneš protivníka a castis spelly, ale že zaměřujete jako např. v CS, CoD atd.
5) Kolik je serverů?
To je asi vše, děkuji.
Hrajete někdo hru Tera?*
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Hrajete někdo hru Tera?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 11 srp 2013 22:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Re: Tera
1) ano, hraje tam hodně lidí
2) má pěknou grafiku, zvuky taky celkem OK, PvP taky
3) svět je obrovský, mounti k dispozici jsou
4) ano, ve hře se zaměřuje mířidlem a střílí jako ve střílečkách, to dělá hru mezi ostatními MMORPG unikátní
5) přesný počet ti teď neřeknu, ale bude jich kolem 15ti
2) má pěknou grafiku, zvuky taky celkem OK, PvP taky
3) svět je obrovský, mounti k dispozici jsou
4) ano, ve hře se zaměřuje mířidlem a střílí jako ve střílečkách, to dělá hru mezi ostatními MMORPG unikátní
5) přesný počet ti teď neřeknu, ale bude jich kolem 15ti
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahojte, děkuju za odpovědi. Tholusi, na jakém serveru hraješ ty a pomohl by jsi mi kdyžtak v začátcích? :)
Jinak, kde se dá stáhnout Tera? Na offi stránkách jsem to nenašel. Jinak, je to zcela zdarma, nebo si můžeš něco koupit např. premium a jaké poskytuje výhody?
Jinak, kde se dá stáhnout Tera? Na offi stránkách jsem to nenašel. Jinak, je to zcela zdarma, nebo si můžeš něco koupit např. premium a jaké poskytuje výhody?
HJT návod
HJT návod
Server, kde hraje hodně čechů je Zenobia. Teru stáhneš na oficiálních stránkách v profilu. Je tam TERA Shop, kde si můžeš koupit nějaké ty věci, jedná se ale jen o kosmetické doplňky a zvýšení XP a goldů na 1 hodinu - nic jako nejlepší výbava za peníze tam není.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No jo, tak se do toho zítra pustím a třeba si pak zahrajem 
Jinak, jaká classa je myslíš nejlepší? Přemýšlel jsem, že bych si udělal archera.
PS: patche se stáhnou automaticky po spuštění launcheru?

Jinak, jaká classa je myslíš nejlepší? Přemýšlel jsem, že bych si udělal archera.
PS: patche se stáhnou automaticky po spuštění launcheru?
HJT návod
HJT návod
Re: Hrajete někdo hru Tera?*
ano patche se stáhnou automaticky. archer je pvp posttava na pvm což jsou monstra questy bosouvě bud toho borce s dýkama nebo lancera.