Nova pc skrin
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nova pc skrin
Ahoj koupil jsem si novou skříň zalman z9 plus a predelal jsem do ní pc ale nechce se pustit vše mám zapojené jak předtím myslím ale že mám špatně ty piny z predniho panelu moje základní deska je msi 760gm-p21 moc prosim o řadu poraďte mi jak to mám zapojit
-
- Pohlaví:
Re: Nova pc skrin
Dal si pod desku distanční sloupky? Zapojení předního panelu je na desce případně v manuálu popsané.
Otevri predni masku Z9 a nahore (teda u me) byl rozpojenej kabel na zapinani tak se mrkni.
Rád se přiučím novým věcem :-)
taky mám tuto skříň. Je to tak jak píše Paulisko. Mrkni do manuálu a zapoj ty dva kablíky co jsou pod maskou a dej pozor ať si je nepřiskřípneš, je tam pro ně taková drážka a pak je jednoduše zastrčíš...
Musíš to mít i správně zapojené na desce. Opět mrkni do manuálu ke skříni nebo k desce. Určitě na to přijdeš.
Kdyby nikdo neporadil, mrknu se ti na to až budu doma...
Musíš to mít i správně zapojené na desce. Opět mrkni do manuálu ke skříni nebo k desce. Určitě na to přijdeš.
Kdyby nikdo neporadil, mrknu se ti na to až budu doma...
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ok už to jede akorát mi nejde ten panel na ty teploty tak dyztak nekdo poraďte ale jinac moc dekuju
To musis pripojit ke zdroji a pak tam jsou i vyvody na vetraky ale daji se jen 2myslim jen ovladat tim.
Rado se stalo

Rád se přiučím novým věcem :-)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ok diky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení