O tomhle: "Ale existují již modely, především malé vrtulníčky již i se zabudovanou kamerou. Nejlepší cena je již od 1 500 Kč,"
To letadlo co sis vybral ty je sice made in China, nastesti cinani se to uz naucili a ten model bude kvalitni. Ale jakozto akrobaricky model je to to nejnevhodnejsi pro montaz kamery co existuje.
To co chces je tohle letadlo: http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... tar-ii-kit
A k tomu 35 MHz vysilac a prijimac na ovladani.
Notebook + RC letadýlko + kamerka.
Re: Notebook + RC letadýlko + kamerka.
Ano, to hledám, ale můžeš mi to poskládat celé, vč. motoru atd. na tohle jsem prostě levej. díky, ani tomu popisu nerozumim, co tam chybí a co ne.
Je to tam dole napsane - je to letadlo + vrtule
Dole je jaky mas koupit motor, regulator, serva, baterku a vysilac.
Tady mas cele sestavene letadlo:
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... r-x-16-arf
Chybi jen vysilac a baterie
Dole je jaky mas koupit motor, regulator, serva, baterku a vysilac.
Tady mas cele sestavene letadlo:
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... r-x-16-arf
Chybi jen vysilac a baterie
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:Proc? 35 MHz je frekvence ktera je vyhrazena pro modely letadel a 40 MHz je vyhrazena pro modely obecne
Na 2,4 GHz a 5,8 GHz muze vysilat prakticky kdokoliv jakymkoliv vykonem
Tedy ve spouste pripadu je 35 MHz podstatne bezpecnejsi, nez 2,4 GHz, ktera zustane volna na prenos obrazu (obracene to nejde)
35/40 MHz je dneska o hubu, kor s letadlem - 1) hodně velké rušení
- 2) ještě větší rušení díky elektrickému motoru - mám osobní zkušenost s autem. V lodi se spalovákem jsem zatím naštěstí žádný rušení nezpozoroval. 2,4 GHz je kompletně bez rušení.
The ///M. The most powerful letter in the world.
Pokud okolo nelita dalsi letadlo, tak 35 MHz nema co rusit. S videosadou na 2,4 GHz je to navic nejjednodussi.
2,4 GHz muze rusit naprosto cokoliv, zvlast v okoli mest/vesnic. Uletis par set metru a letadlo jde do vyvrtky protoze ztratilo signal z vysilace, protoze ho nejspis nejaka trubka dole sejmula vytunenym wifi routerem. Sousedi u nas na vesnici presli zpet na 35 MHz pote co timhle zpusobem prisli o par letadel. Resenim by nejspis bylo zvyseni vykonu nad povolene limity (coz je to, na co uzivatele PC hardware stejne zvysoka...).
2,4 GHz muze rusit naprosto cokoliv, zvlast v okoli mest/vesnic. Uletis par set metru a letadlo jde do vyvrtky protoze ztratilo signal z vysilace, protoze ho nejspis nejaka trubka dole sejmula vytunenym wifi routerem. Sousedi u nas na vesnici presli zpet na 35 MHz pote co timhle zpusobem prisli o par letadel. Resenim by nejspis bylo zvyseni vykonu nad povolene limity (coz je to, na co uzivatele PC hardware stejne zvysoka...).
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš 2,4 GHz nemá co rušit, protože 2,4 souprava se po zapnutí sama spáruje na jednom z kanálů (je jich myslím 79) takže šance rušení je mizivá. Samozřejmě záleží na lokalitě, ale routery na toto nemají žádný vliv.
The ///M. The most powerful letter in the world.
Jo, to je napsane na kazde krabici. Praxe ale ukazuje ze to neni tak uplne pravda. Posledni clovek co znam co tvrdil ze se 2,4 GHz neda rusit lezl pred mesicem pro letadlo na strom protoze nad vesnici zjistil ze uz ho neovlada.
A je mnohem lepsi provozovat ovladani na 35 MHz a video na 2,4 GHz nez ovladani na 2,4 GHz a video na 5,8 GHz. kdyz se chceme drzet legalnich vysilacich vykonu.
A je mnohem lepsi provozovat ovladani na 35 MHz a video na 2,4 GHz nez ovladani na 2,4 GHz a video na 5,8 GHz. kdyz se chceme drzet legalnich vysilacich vykonu.
Já furt nevím stím Easystarem.. Já bych chtěl něco, co má vlkej dosah a vyží to dlouho ve vzduchu a aby to udrželo tu kameru, na to ten easy podle mě není.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2990
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 00:09