Čištění msi ge60
Čištění msi ge60
Ahoj. Už 8 měsíců jsem spokojeným majitelem herního notebooku msi ge60. Zdá se mi, že už se poměrně dost zahřívá, čemuž se ani nedivím, protože v místnosti, kde ho používám je hodně prachu.Teploty jsem snad ani nemusím dávat, teplota grafiky přesahuje i 80 stupňů celsia. Ptal jsem se známého , jak to nejlépe vyčistit a ten mi poradil, abych žebra výfuku vzduchu profoukl kompresorem. To mi ale nepřijde jako dostatečné. Nejlepší by podle mě bylo rozdělat notebook a vyčistit ještě lopatky větráku např. štětinkou do uší. A tady je ten problém. Jeden šroubek notebooku, který je nutné odšroubovat, abych sundal spodní víko je přelepený nálepkou ,,Warranty sticker void if tempered" a já netuším, jestli jí můžu proděravět, abych potom neztratil záruku. Tady o tom německy něco povídá http://youtu.be/SQ9hkmxUBNE?t=38s , ale moje gymplácká němčina na to přeci jen nestačí. Ve videu je i vidět, jak vypadá ten vnitřek, tak se chci zeptat, jak to nejlépe vyčistit Jedná se mi pouze jen o to, aby se tolik nezahřívala ta grafika. Díky
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čištění msi ge60
pokud to protrhneš, máš po záruce. takže to vážně nedělej. pouze odborný servis ti zaručí po rozebrání ponechání záruky a nálepku ti přelepí.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Re: Čištění msi ge60
Takže na to asi kšlu a profouknu to nějakým stlačeným vzduchem.
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5135
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2832
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”