Dobrý den , chtěl bych se zeptat a zažádat o radu.
Dnes jsem si vyměnil grafickou kartu za novou a omylem jsem vypojil kabely které vedly nad ní , ubec sem nevěděl od čeho to je , poté sem zapnul PC a všiml si že nejde zvuk , tak jsem to rozdělal a podíval se na ty kabely je tam napsáno jako MIC-POWER , MIC-IN , MIC-OUT , L-OUT , R-OUT atd...
Tak se mi zrovna nechce lítat k servisákům kvůli nedostatku času , a našel jsem na internetu zvukové karty na USB , Tak bych se chtěl zeptat zda by šlo poslouchat zvuk z USB zvukové karty , jestli tomu nevadí ty kabely...
http://www.alza.cz/audio-adapter-premiu ... 250882.htm Toto jsem našel a možná si koupím , ale jen zda by to šlo i stěma vypojenýma kabelama ze základovky
Děkuji za všechny rady a odpovědy moc si toho vážím.
Vypojeny zvukové kabely ze základové desky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Vypojeny zvukové kabely ze základové desky
Vítej na PC-Help!
Ano, USB zvukovka se dá použít, ale nebylo by jednodušší ta kabely zase zapojit?
Ano, USB zvukovka se dá použít, ale nebylo by jednodušší ta kabely zase zapojit?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano , již jsem zkoušel kabely opět zapojit , ale zřejmě Špatně protože jsem je zapojil a zapnul PC a vyhořel zdroj , nevím přesně kam kabely patří , proto vsadim na jistotu a koupim jsi USB zvukovku.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Manuál k desce nemáš? Najdeš ho i v .PDF na stránkách výrobce.
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
-
- Pohlaví:
Pokud si ty kabely zapojil špatně, rozhodně nebyly příčinou vyhoření zdroje - ta byla jinde.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty kabely jsou 'pouze' k prednim dvema portum, ty zadni funguji jako drive.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
To co napsal zeus je velmi podstatné a nikoho to nenapadlo. Zvuk vzadu by měl jít i bez nové zvukovky.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak se psalo výše.Kabliky jsou jen k předním zásuvkám na bedně a někdy při už složeném počítači se těžko dostává k pinům.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Jo, ale dva páry pinů se musej propojit, jinak si deska myslí, že je zapojenej přední konektor.
V Jack konektoru jsou kontakty, který jsou normálně rozpojený, a při zastrčení konektoru se spojí, což dá desce povel aby přestala posílat signál do zadních konektorů ale do předních.
Takže bez jejich zapojení to nebude hrát ani tak, leda by se to dalo nastavit v nastavení simultánně.
V Jack konektoru jsou kontakty, který jsou normálně rozpojený, a při zastrčení konektoru se spojí, což dá desce povel aby přestala posílat signál do zadních konektorů ale do předních.
Takže bez jejich zapojení to nebude hrát ani tak, leda by se to dalo nastavit v nastavení simultánně.
Just Fucking Google It!
To se přeci dá nastavit, aby přední a zadní výstupy přehrávali zvuk nezávisle na sobě.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Zůstávám v němém úžasu. Ještě jsem se nesetkal s MB, která by pro funkčnost zadních zvukových konektorů vyžadovala jakékoli propojení konektoru nazvaného "Front panel" nebo podobně! Je to nesmysl! Rozpojovací kontakty Jacků mají principielně jinou funkci, a to odpojení stálého zařízení (reproduktorů, mikrofonu apod.) v případě zapojení jiného zařízení pomocí konektoru. Tato funkce se obvykle u PC/ntb ošetřuje softwarově, neboť minimálně PC nemá vestavěné reproduktory/mikrofon.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký zdroj k této základové desce. x570 gaming edge wifi Příloha(y)
od ManemanTV » 14 pro 2024 13:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5301
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 pro 2024 15:31
-
-
- 1
- 1797
-
od petr22