Levnější to bude asi vyrobit ale na Aukru mají ještě http://aukro.cz/show_item.php?item=3404 ... edium=nove
Pasuje na víc typů, ale čert ví jestli na ten Tvůj.
Co je s notebookem?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je s notebookem?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
No já jsem myslel dva články jako hodinkové, říkám tomu tak, ale myšleno ty knoflíkové. Jeden by měl mít 1,5V a tudíž když spojím dva sériově, tak ty tři volty budou. Uvažoval jsem o baterce, jako bývá u velkých stolních PC, připájet ty káblíky s konektorem, ale jak jsem psal, nevím, jestli se na ně může pájet. Popř. bych udělal držák.
Za takovou baterii dát skoro 1000,- kč je sebevražda, alespoň pro mě. I těch 400,- se mi zdá dost ujeté. Než jste sem dali odkazy, počítal jsem cenu tak do 150,- kč. No nic, jdu něco vymyslet. Všem děkuji za rady
Za takovou baterii dát skoro 1000,- kč je sebevražda, alespoň pro mě. I těch 400,- se mi zdá dost ujeté. Než jste sem dali odkazy, počítal jsem cenu tak do 150,- kč. No nic, jdu něco vymyslet. Všem děkuji za rady
-
- Pohlaví:
Vždyť koupíš 3V a jenom zaizoluješ. To pořídíš za stovku a půl hodiny práce.
bacha, ta originalni baterie je nabijeci (NiMH)
kdyz se tam nacpe nejaka nenabijeci nahrazka muze se stat ledacos
kdyz se tam nacpe nejaka nenabijeci nahrazka muze se stat ledacos
Aha, takže ta původní je nabíjecí NiMH baterie a nabíjí se z notebooku při provozu? Tak klasická by nebyla asi tedy nejlepší nápad, aby ji nerozervalo, že? Proto jsou ty origo baterie tak drahé, tak už to chápu.
-
- Pohlaví:
Tak to jsem také nevěděl, nicméně NiMH by se také možná koupila samostatně, ale nevím. Já je kupoval tak před 40 lety.
Edit: Teď mi došlo, že to nebyly NiMH ale NiCD.
Edit: Teď mi došlo, že to nebyly NiMH ale NiCD.

Zajimave je, ze datasheet rika ze je to nabijeci NiMH, pricemz se bezne prodavaji stejne vypadajici baterie, nenabijeci, jakozto kompatibilni s timhle notebookem.
-
- Pohlaví:
Nezdá se mi že je nabíjecí, ale možné to je. Šlo by tam dát i nenabíjecí, jenom přidat diodu.
A jak tedy prosím zjistím, jestli to jsou nebo nejsou nabíjecí baterie? Zkusím se podívat, jestli to tam nebude náhodou napsané.
Jsem si poprvé nějak nevšiml, ale z jedné strany je na té termobužírce nápis nějaké číslo a na druhé je napsáno Ni-MH
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3120
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
30 zář 2024 10:04