Druhá otázka - vzhled Vyřešeno
Druhá otázka - vzhled
Dobrý den, chci se ještě zeptat, jak udělám vzhled který máte vy, když si tam dám klasický, tak tam je v rohu phpbb3, a to nejde změnit, nebo to jde v FTP ?
Re: Druhá otázka - vzhled
Pokud na něco navazuješ dej sem alespoň odkaz.
Na nic nenavazuji chci se jenom zeptat, co je toto za vzhled, a nebo jak odstraním to phpbb3 co je v hlavičce fóra.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro phpbb3 je k dispozici nespocet ruznych sablon...staci zadat do google phpbb3 templates. Kazda sablona se musi instalovat pres admin rozhranni primo v phpbb. Tedy samozrejme az pote, co se pres FTP nakopiruje jeji instalacni balicek na to spravne misto...
//edit: to co pouzivame je upraveny prosilver vzhled. Logo phpbb3 se da jednoduse nahradit za jine logo. Staci v /images slozce nahradit obrazek loga za neco jineho...
-Ltb-
//edit: to co pouzivame je upraveny prosilver vzhled. Logo phpbb3 se da jednoduse nahradit za jine logo. Staci v /images slozce nahradit obrazek loga za neco jineho...
-Ltb-
A jak nastavím, aby tam byl ten obrázek třeba odeslat nové téma jak tam máte vy nebo zamčeno a podobně já tam mám jenom text ?
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hodil by se asi nějaký screnshot - těžko si představit, co přesně se zobrazuje...
Zde jsou fotky
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2013 00:20) ---
A nelze upravovat příspěvky ani když jsem admin ani když jsem normální
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Srp 2013 00:20) ---
A nelze upravovat příspěvky ani když jsem admin ani když jsem normální
- Přílohy
-
- Admin.jpg (3.56 KiB) Zobrazeno 309 x
-
- jak to mam.jpg (23.96 KiB) Zobrazeno 313 x
-
- jak to chci.jpg (23.26 KiB) Zobrazeno 313 x
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Druhá otázka - vzhled Vyřešeno
Tak nejdříve k tomu "Odeslat nové téma".
Tipuji to na to, že máš ve fóru nainstalovanou češtinu, ale už ne český styl...tedy, že pro češtinu chybí "počeštěné"obrázky. Ty bývají přiložené právě k překladu phpBB ve složce imageset/cs a musí se nakopírovat přes FTP na toto místo:
/styles/prosilver/imageset/cs ....tedy že ve složce /cs už budou ty samotné obrázky.
Tipuji to na to, že máš ve fóru nainstalovanou češtinu, ale už ne český styl...tedy, že pro češtinu chybí "počeštěné"obrázky. Ty bývají přiložené právě k překladu phpBB ve složce imageset/cs a musí se nakopírovat přes FTP na toto místo:
/styles/prosilver/imageset/cs ....tedy že ve složce /cs už budou ty samotné obrázky.
Zpět na “Programování a tvorba webu”