16,32,64 bit Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
16,32,64 bit
Ahoj , mám windows xp a mám ještě 16bit .... bohužel , chtěla bych stáhnout 32 nebo 64 , ale newím kde ... dáte mi sem odkaz prosím :) Děkuji
Re: 16,32,64 bit
Šestnáctibitový Windows určitě nemáš, ten poslední vypadal takhle: http://michaelv.org/
A Windows se nestahuje, ten se musí koupit, jinak se dopouštíš trestného činu.
A Windows se nestahuje, ten se musí koupit, jinak se dopouštíš trestného činu.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Aha no ... tak to asi nemám mno , tak jsem to asi špatně našla mám tam totiž napsaný 16bit , ale jak zjistím kolik mám bitů ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Srp 2013 21:40) ---
A už chápu proč to není nikde na stažení
jen na ulož to a to mi bylo opravdu divné a doufala jsem že mi tady řeknete že to neni nelegální 
Ptám se na to protože nemůžu rozjet sims3 a pořád mi padá ..... jedna hráčka mi doporučila "přeinstalaci windows a 64bit" Tak jsem to hledala ale nikde nenašla :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Srp 2013 21:40) ---
A už chápu proč to není nikde na stažení

Ptám se na to protože nemůžu rozjet sims3 a pořád mi padá ..... jedna hráčka mi doporučila "přeinstalaci windows a 64bit" Tak jsem to hledala ale nikde nenašla :)
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ta hráčka rozumí počítačům jako já vaření ...
Jaký máš počítač ? Jestli to nevíš, tak si stáhni CPU-Z, který stáhneš kliknutím na Zjistit hardware v PC v mém podpisu. Až ho spustíš, tam nám napiš, co máš v záložce CPU v kolonce Name, v záložce Mainboard v kolonce Model, v záložce Memory v kolonce Type a Size, v záložce Graphics nám napiš, co máš nápsáno pod Display Device Selection
Jaký máš počítač ? Jestli to nevíš, tak si stáhni CPU-Z, který stáhneš kliknutím na Zjistit hardware v PC v mém podpisu. Až ho spustíš, tam nám napiš, co máš v záložce CPU v kolonce Name, v záložce Mainboard v kolonce Model, v záložce Memory v kolonce Type a Size, v záložce Graphics nám napiš, co máš nápsáno pod Display Device Selection
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
AMD Athlon 64 X2 5200+
M2R32-MVP
DDR2 , 2 GBytes
NVIDIA GeForce 8600 GT
Tady to je :) Sice newím co s toho zjistíš , protože tomu vůbec nerozumím ale doufám že se to nějak vyřeší ... Potřebuju aby to alespoň docela dobře zvládalo sims3 .... protože mi ta hra pořád padá , nehraju ani půl hodiny a už mi spadne .... Tak nevim ... :)
M2R32-MVP
DDR2 , 2 GBytes
NVIDIA GeForce 8600 GT
Tady to je :) Sice newím co s toho zjistíš , protože tomu vůbec nerozumím ale doufám že se to nějak vyřeší ... Potřebuju aby to alespoň docela dobře zvládalo sims3 .... protože mi ta hra pořád padá , nehraju ani půl hodiny a už mi spadne .... Tak nevim ... :)
Sims 3 je dost nenáročná hra a současná sestava by s ní neměla mít problém.
Ty pády může způsobovat leccos. Hra je legálně zakoupená? Současný systém taky?
Ty pády může způsobovat leccos. Hra je legálně zakoupená? Současný systém taky?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Hra a datadisky jsou na 100% legálně zakoupené a současný systém , ehm , sorry no já nějak newim o čem je řeč 
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2013 13:02) ---
Maminka říka že ty pády způsobují to že je ten počítač moc starý ... a Prý ho musí vyfoukat (Vezmeme lux a sajeme z toho prach)

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2013 13:02) ---
Maminka říka že ty pády způsobují to že je ten počítač moc starý ... a Prý ho musí vyfoukat (Vezmeme lux a sajeme z toho prach)
Přehřívání by to mohlo být taky - tak to nejdřív vyčistěte a pak se uvidí.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No dobře tak budu doufat :) že se to tím čištěním alespoň trochu zpraví .... Jsem zvyklá že to párkrát spadne(jednou za 5 hodin) ale aby to padalo každou půl hodinu ... no to je jedno , asi s tím tedkon nic neudělám :) Ale děkuji za radu ... jen ještě jedna otázka , mám teda 64 bit nebo 32 bit ?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
32 bit, protože Windows XP se v češtině prodávaly jen ve 32 bitové verzi
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 16,32,64 bit Vyřešeno
Jo díky ... Tak doufám že to vyčištění počítače od prachu alespoň trochu zabere :) Děkuji všem téma uzamykám :)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”