JAK INSTALOVAT XP KDYZ MAM VISTU BASIC
JAK INSTALOVAT XP KDYZ MAM VISTU BASIC
Dobry den,prosim o radu zakoupil jsem notebok buhuzel s instalovanym OS WIN vista basic.Jakym spusobem muzu nainstalovat XP Rozdelil jsem disk vytvoril jsem 30GB noveho prostoru jenom ze po vlozeni instalacniho CD P instalace se mi nerozbehne....co stim
Mit na v pocitaci jak visty tak i xp podle me neni nejlepsi reseni, (mozna jedine docasne, kdyz nektere veci zatim pod vistama neslapou), pokud chces mit dva systemy tak bych spis doporucoval XP NEBO Vista a Linux, ale je to na tobe. Jinak k tomu tvymu problemu: podivej se jestli mas nastevene v biosu bootovani z cd driv nez z disku
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejde
Vista má ochranu ,když jsem měl vistu ultimate a chtěl jsem instalovat win xp místo ní tak cd orig. xp nešlo ani spustit. Víte jak jsem to vyřešil??
BRUTAL FORMAT HDD A VISTĚ JSEM UDĚLAL
ASTALAVISTABABY! A TEĎ JE NĚKDE NA SKLÁDCE!
XP RULEZZZZZ
BRUTAL FORMAT HDD A VISTĚ JSEM UDĚLAL

XP RULEZZZZZ
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud jde o instalaci, tak by možná pomohlo zazálohovat si BOOT oblast HDD, pak tuto oblast vymazat, nainstalovat XP, obnovit BOOT a dát z opravné konzole XP příkaz FIXBOOT.Třeba by to šlo, ale je to malá pravděpodobnost.
Pokud ale máš CD Vist, tak bys mohl provést formát a nainstalovat nejprve XP a pak Visty.
Pokud ale máš CD Vist, tak bys mohl provést formát a nainstalovat nejprve XP a pak Visty.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2754
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23
-
- 7
- 2677
-
od extrem
31 črc 2024 12:48
-
-
PC se zapne když se zvednu ze židle Příloha(y)
od rohlicek1 » 05 led 2025 09:43 » v Problémy s hardwarem - 16
- 3987
-
od Kogaku
10 led 2025 22:13
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”