streamuješ moc dobre kvalitě i mě se to seka zmenši kvalitu pak to pojede lepe
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé ------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich -------------------------------------- Snažím se psát bez chyb -------------------------
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé ------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich -------------------------------------- Snažím se psát bez chyb -------------------------
jo tet to jede akorat ja jen mam slabé připojení takže někdy se to sekne
Ahoj kolega chce prodat nintendo switch oled.
Za 6000. To mi přijde hodně když na bazoš je za 3700.
Určitě nad tím přemýšlím ale uvidíme, jako 6000 mi přijde dost, ale možnost si ho v práci prohlédnout po směně na šatně.
Nějaké závady problémy?...
Poslední příspěvek
závady chybí. Ještě 3500 Blansko. To pokud budu mít cestu k sestře byla by možnost možná zkouška. Cestu do ceny nepočítám pokud tam budu u rodiny.
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...