Zdravim, chtěl bych se zeptat co si myslíte o tédle sestavě, kterou jsem si sestavil. Především jestli vše bude kompatibilni, pasovat a hlavne aby některá věc nebrzdila třeba GK nebo CPU atd... Díky moc :)
http://www.czc.cz/168rseaj20ia192ja6ehi9g7h2/seznam
Herni PC - prosím o názor
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herni PC
Sestava se mi líbí, nic bych neměnil. A co OS ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Win 7 urcite... jen nevim jakou verzi (ani jake jsou rozdily
) ale momentalne mam ultimate. :)

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
G41 není úplně ani ten základ na taktování cpu...G43 má to pokrytý celý MSI Z87-G43 - Intel Z87
Case je těžce podprůměrná a je zbytečně přeceněnovaná, za 1K už můžeš mít case s cable managementem. CoolerMaster K350 nebo Bitfenix Alpha/Beta
Zbytek je ok..ale já bych si stejně vzal OCZ ZS 550W, za ty peníze...je to moc dobrý zdroj
Case je těžce podprůměrná a je zbytečně přeceněnovaná, za 1K už můžeš mít case s cable managementem. CoolerMaster K350 nebo Bitfenix Alpha/Beta
Zbytek je ok..ale já bych si stejně vzal OCZ ZS 550W, za ty peníze...je to moc dobrý zdroj
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok díky moc, tu case asi teda vymenim za CoolerMaster K350 (Dokonce se mi i víc libí :) ) Vejde se do ní ten chladič na CPU? Ten zdroj teda taky změním :)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Gelid se vejde
PS: nechtěl jsem jakkoliv poškodit Seasonic, ale na zdroj jako takový je až moc drahý, to už bych si radši připlatil za Mkovou verzi s cable managementem. OCZ ZS je pokrytý plně japonskými kondenzátory. - a za ty peníze mi to stačí.
PS: nechtěl jsem jakkoliv poškodit Seasonic, ale na zdroj jako takový je až moc drahý, to už bych si radši připlatil za Mkovou verzi s cable managementem. OCZ ZS je pokrytý plně japonskými kondenzátory. - a za ty peníze mi to stačí.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je pak jiná. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2013 21:39) ---
Ještě dodatek, měl bych do té skříně koupit ještě nějaký vetráček?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2013 22:15) ---
Nakonec jsem to změnil takhle: http://www.czc.cz/51b39grdm4j85bb0o5aqtvskbg/seznam
Ovšem nejsem si jistý jestli 8gb ram bude stačit pro takovou grafiku (a uz vubec si nejsem jisty jestli jsou ram a grafika nejak navzjajem ovlivnovani)
A jestli tu silnejsi grafiku zvladne ten zdroj. (jestli někdo má lepší zakladni desku za stejnou nebo mensi cenu tak poprosím o link :) - nebo max o 200kč vice, uz takhle jsem za limitem)
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2013 21:39) ---
Ještě dodatek, měl bych do té skříně koupit ještě nějaký vetráček?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2013 22:15) ---
Nakonec jsem to změnil takhle: http://www.czc.cz/51b39grdm4j85bb0o5aqtvskbg/seznam
Ovšem nejsem si jistý jestli 8gb ram bude stačit pro takovou grafiku (a uz vubec si nejsem jisty jestli jsou ram a grafika nejak navzjajem ovlivnovani)
A jestli tu silnejsi grafiku zvladne ten zdroj. (jestli někdo má lepší zakladni desku za stejnou nebo mensi cenu tak poprosím o link :) - nebo max o 200kč vice, uz takhle jsem za limitem)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1435
-
od meda2016