Souvisí vzdálenost routeru na kvalitě signálu?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Souvisí vzdálenost routeru na kvalitě signálu?
Zdravím hoši, jak je to se vzdáleností routeru třeba od notebooku? Je možné, že když mám notebook hnedka vedle routeru, že můžu mít horší signál než u zařízení, které mám o něco dále? Takhle to platí třeba u televizního signálu, že lidi v blízkosti vysílače mají nehorší signál.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Souvisí vzdálenost routeru na kvalitě signálu?
Může to tak být.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
OT: Úplně jsem se naježil a osypal: Na kvalitě nesouvisí, ale s kvalitou ano. Popř. "Na vzdálenosti routeru závisí kvalita". Brrr.....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mozne to je (technicky)
Nicmene ten signal v blizkosti vysilace nebyva nejhorsi, ale naopak nejlepsi - dokonce tak, ze je pro prijimac prilis silny a je treba ho tlumit aby ho tuner vubec zpracoval. Nepocitam mrtvou zonu primo pod vysilacimi antenami, ale neblizsi okoli - 1-2 km - od vysilace.
Nicmene ten signal v blizkosti vysilace nebyva nejhorsi, ale naopak nejlepsi - dokonce tak, ze je pro prijimac prilis silny a je treba ho tlumit aby ho tuner vubec zpracoval. Nepocitam mrtvou zonu primo pod vysilacimi antenami, ale neblizsi okoli - 1-2 km - od vysilace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3127
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2851
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-
-
- 1
- 1860
-
od zeus