Windows XP aktivácia (HARD)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

namenoexist0
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Windows XP aktivácia (HARD)

Příspěvekod namenoexist0 » 19 srp 2013 11:29

Dobrý den ....
Chcel by som sa opytat ako to je s Windows xp aktivaciou.
Videl som us vela videi ale vsetky su o tom istom a ja mam este k tomu zavaznejsi problem.
Raz ( neviem s akeho dôvodu ) mi napisalo nieco ze musim aktivovat windows XP do 3 dni atd.. no proste ako kazdemu co ma tento problem. Ale videl som tie videa a tam kazdy robi ze da safe mode ... V safe mode som us bol vela krat , aj v ostatnych tychto blbostiach co spustite pri starte Windowsu ( napr F9,ESC,F10 ) ... No a ked ubehli tie 3 dni tak som zistil ako na to ze musim ist cez safe mode - commant promp ... Este kim neubehli 3 dni tak mi ho slo spustit ale ako nahle ubehli tak mi nejde spustit safe mode proste ani tie ostatne veci pri starte ako keby zrazu nesla klavesnica ( klavesnica mi ide :D ) proste nereaguje no a potom ma to normalne prihlasi vyberem pouzivatela a znova mi vyskoci ta tabulka ... Neviem si s tym dat rady . Dakujem za pomoc

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Srp 2013 11:29) ---

A ako cez web ? ako ked mi nejde spustit ? stale mi tam skace ta tabulka tak ako ? ,, Legalny windows ? este ani raz som ho od kupenia nepreinstalovaval takze pochybujem ze bude nelegalny ... A kod ? nemam ho kde napisat.... no ked som pozeral na nete niektorych co maju tento problem tak pri tej aktivacii stlacili ok a potom mohli pisat Kod ... no mne to nejde stlacim OK a znova my odhlasi uzivatela .... Safe mode ani boot menu ani ostatne tieto blbosti nejdu tak ako ... ja fakt potrebujem pomoc nie vysmech .

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows XP aktivácia (HARD)

Příspěvekod petr22 » 19 srp 2013 11:36

Normalni aktivace probiha primo z Windows, a to bud pres internet (automaticky) nebo telefonicky

Ten postup s pouzitim safe mode bude spis obejiti aktivace nez jeji provedeni. Pocitac by melo spravne stacit pripojit k internetu.

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 19 srp 2013 11:50

Aktivace se provádí přes internet průvodcem, co nabízí ikona klíče. Pokud si aktivoval již 3x či jsi změnil nějaký HW oproti předchozí aktivaci a máš OEM verzi, může Win chtít, aby jsi to aktivoval přes telefon. Pokud nemáš PC na netu, můžeš si aktivaci po telefonu vybrat v průvodci. Je to ale pruda, jelikož jsem to po telefonu dělal asi 3x a aktivace přes hlasový automat se mě nikdy nepovedla. Napsat na telefonu bez jedinýho překlepu to šílený hausnumero snad ani nejde. Vždy jsem se musel "probojovat" až k operátorovi.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 19 srp 2013 12:04

Predpokladam, ze je to tahle hlaska:

Since Windows was first activated on this computer, the hardware on the computer has changed significantly. Due to these changes, Windows must be reactivated within 3 days. Do you want to reactivate Windows now?

namenoexist0
nováček
Stav:

Příspěvekod namenoexist0 » 19 srp 2013 14:43

JJ je to ona nevies ako to mam urobit ? mne to nejde pretoze ked stlaim ano potom mi tam nabehne taka tabulka tam slacim OK a potom ma odhlasi .. n ejde mi ani safe mode ani boot menu ani nic .. nevies co s tym ?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 19 srp 2013 14:57

Jakou zmenu jsi udelal v pocitaci?

namenoexist0
nováček
Stav:

Příspěvekod namenoexist0 » 19 srp 2013 16:33

No neviem .. myslim ze to je takym programom co sluzil na aktualizovanie ovladacov ... Dal som myslm ze graficku kartu aktualizovat a ono my to ako keby tu staru zmazalo a potom mi napisalo ci chcem nainstalovat tu novu ale tam mi pisalo ze to moze narusit pc lebo to je nekompatibilne s mojim pc atd... tak som to zrusil ... nvm este aj ine veci som aktualizoval cez to us si nepametam ale myslim si ze to bude tym...nvm .. nemas nejaky email alebo co ? tam by som ti poslal take video proste a ukazal ako mi to vlastne "nejde" ...

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 19 srp 2013 16:42

Petr urcite mail ma, ale resit to s tebou bude zde na foru!
Proved aktivaci po telefonu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 19 srp 2013 16:44

On nemuze provest vubec nic - vypne se mu pocitac

Tenhle problem uz jsem kdysi videl, jen se musim podivat jak se to tenkrat vyresilo

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 19 srp 2013 16:54

Nerekl bych, ze se mu vypne, jen ho to nepusti na plochu, dokud neprovede aktivaci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

namenoexist0
nováček
Stav:

Příspěvekod namenoexist0 » 19 srp 2013 21:46

Pozri zheus ... nvm mne tam ziadnu aktivaciu provest nejde ... rad by som poslal video ako to v skutocnosti je ... Mam dat upload alebo daco ?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 19 srp 2013 21:48

Co si pamatuju, tak nesla dat aktivace, protoze se neslo prihlasit (hned se to samo odhlasilo)

Klavesnice a mys je USB? Je moznost ze to chce doinstalovat USB radic, a fungovat bude pouze PS2 mys a klavesnice

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”