lze OEM licence znovu naistalovat na stejný PC? Vyřešeno
lze OEM licence znovu naistalovat na stejný PC? Vyřešeno
KDyž sformátuju disk a mám OEM licenci pujde win znovu naistalovat ? Aktivovat ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: lze OEM licence znovu naistalovat na stejný PC?
Jo, OEM licence je vázána pouze na výměnu desky. Můžeš to tedy na ten samý PC reinstalovat kolikrát chceš než vyměníš desku... Pak licence zanikne
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A budu muset volat do MC ?
toho se děsím
někde jsem to četl že když vyměníš třeba HDD tak tam voláš ale muj PC je beze změny a tak se ptám je třeba tam volat ?

někde jsem to četl že když vyměníš třeba HDD tak tam voláš ale muj PC je beze změny a tak se ptám je třeba tam volat ?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebudeš. Zánik OEM licence je pouze s výměnou desky a tu jsi neměnil...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Díky moc za takovou trapnou otázku. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4607
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 17:47
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6882
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”