Zdravím, od doby co jsem viděl nějaké trailery na GTA V a zjištění, že PC by mi to na nějakou hezčí grafiku neutáhl se mi v hlavě převaluje názor o koupi nějaké konzole. Nad xboxem vyhrála PS 3 a tak se začínám dívat po nějakých cenách. O konzolách ovšem nic nevím.
Co se teda ceny týče, nejspíš půjdu do nějakého bazarového kousku. Po aukru se ceny pohybují kolem 3 až 4 k za samotnou konzoli. To že v nějakých aukcích k tomu dávají hry nebo ovladače navíc a podobné ptákoviny pomiňme takže reálná cena samotné bazarového konzole je zhruba 3,5k, je to tak? Další věc je jestli kupovat teď nebo čekat až vyjde PS 4.
Na co si dát při koupi pozor a čemu se vyvarovat?
Rozdíl v normální a "Slim" verzi je pouze ve tloušťce nebo to má i nějaké jiné vychytávky?
Velký HDD je mi k čemu? Je to pouze na uchovávání např. filmů a savů z her?
Jak se na tom hraje? Opravdu se dá lehce zvyknout na nějaký ty FPS na tom ovladači nebo jako zarytý PC hráč budu mít problémy?
Konzole se dá pomocí HDMI kabelu připojit na jakoukoliv TV?
Díky za odpovědi, snad potom budu moudřejší a rozhodnější.
Playstation 3 a vše kolem
Re: Playstation 3 a vše kolem
U verzi konzole je rozdil hlavne v harware a v technologii vyroby - cim novejsi verze, tim mene topi. Stare fat verze se usmazily skoro vsecky. Smysl ma kupovat pouze slim, pokud se tedy nechces ucit jak se pripaji graficky procesor na zakladni desku.
Na hardisk se napr. instaluji hry, a ty mohou byt sakra velke (desitky GB). Zvlast kdyz je stahujes z webu (to se logicky jinam stejne ulozit nemuzou).
K PS3 muzes pripojit jak klavesnici, tak mys. HDMI pripojeni musi fungovat s kazdou TV ktera ho podporuje.
Na hardisk se napr. instaluji hry, a ty mohou byt sakra velke (desitky GB). Zvlast kdyz je stahujes z webu (to se logicky jinam stejne ulozit nemuzou).
K PS3 muzes pripojit jak klavesnici, tak mys. HDMI pripojeni musi fungovat s kazdou TV ktera ho podporuje.
Tak to jsi mě překvapil, kupovat tedy pouze Slim verzi tzn. mnohem dražší.
To zalezi na tobe, jestli chces kupovat dalsi az se ta tlusta levnejsi rozbije. Je to jen otazka casu, proste se prehriva.
Slimka se 160 GB HDD je za 4200 Kc
http://www.playcentrum.cz/default.asp?S ... r&menu=340
Slimka se 160 GB HDD je za 4200 Kc
http://www.playcentrum.cz/default.asp?S ... r&menu=340
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 789