Vysoká odezva/ping 2.

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

DatYoda
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vysoká odezva/ping 2.

Příspěvekod DatYoda » 22 srp 2013 19:25

Zdravím znova. Už o tomto problému zde píšu po druhé, myslel jsem že se to vyřešilo ale vysoké pingy pokračují dál. Už šestým dnem mám zvýšený ping (hraju hlavně dvě hry a to Counter Strike 1.6 a League of Legends. V CS 1.6 i na LoLku mám průměrně ping okolo 100ms viz. příloha), normální ping se mi pohybuje okolo 20-45ms. Internet mám od O2, wifinu mám vyplou, jedu na Windows 8 a virem to nejspíš nebude (celý den jsem projížděl antivirovým programem Advanced SystemCare Ultimate 6.1 počítač). Je ale celkem zajímavé že na stránkách je ukázán nízký ping zatímco ve hře ping je okolo 100ms.. Do přílohy přikládám tracert na soe.cz (stránka českého CS 1.6 serveru), seznam.cz a eune.leagueoflegends.com (stránka LoLka), výsledky speedtestu, pingtestu, rychlost.cz a screeny ze hry League of Legends a CS 1.6 kde je zobrazen zvýšený ping. Při všech testech jsem měl všechny ostatní programy co by mohli brát rychlost vypnuté. Budu vděčný za každou radu. Díky moc.
Přílohy
tracert www.soe.cz.png
tracert www.soe.cz
tracert www.seznam.cz.png
tracert na www.seznam.cz
tracert eune.leagueoflegends.com.png
tracert na eune.leagueoflegends.com
speedtest.net.png
výsledek speedtestu
rychlost.cz.png
výsledek rychlosti
pingtest.net.png
výsledek pingtestu
ping league of legends.png
vysoký ping v League of Legends
ping cs 1.6.png
vysoký ping v Counter Strike 1.6

Reklama
_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Vysoká odezva/ping 2.

Příspěvekod _vcn » 22 srp 2013 20:35

Pořád je to stejný - problém je v 2. bodě a ten určitě patří tvýmu poskytovateli. Navíc máš poměrně vysokou ztrátovost paketů (7%)
a to by se na kvalitní lince dít nemělo (já mám opakovaně 0% a hodnocení A), tobě to ukázalo hodnocení D.
Odezva se zřejmě zvyšuje se zátěží linky (hraní např.), ale ta ztrátovost byla žřejmě i v celkovým klidu, že?

Musíš si někoho pozvat domů, ať to prověří. Tyhle screenshoty si ponech pro předložení.

EDIT: Taky ten pingtest zkus na jiný servery, jestli se ten mizernej výsledek bude opakovat.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

DatYoda
nováček
Stav:

Příspěvekod DatYoda » 22 srp 2013 21:10

Dobře. Díky moc za odpověď, pozvu si sem někoho z O2. A jestli by někoho ještě něco napadlo co by to mohlo vyřešit, určitě napište.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 23 srp 2013 09:25

To, že je chyba na druhém bodě neznamená, že je chyba u poskytovatele. Chyba může být klidně na výstupu modemu/routeru
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

DatYoda
nováček
Stav:

Příspěvekod DatYoda » 23 srp 2013 20:08

Tak jsem vypnul a zapnul modem, chvíli to jelo v pohodě (40ms ve hře 0% packet lost) a teď už to jede zase okolo 100ms a 6% packet lost. V tracertu na www.seznam.cz začne být vysoký ping až u 6 bodu. A v tracertu na euw.leagueoflegends.com (stránka hry kterou často hraju s pingem okolo 40ms) je zvýšený ping u bodu 8, 9 a 10 (z 10ti)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”