Ahoj,mám takový problém.Daemon,neplacenou verzi používám už spoustu let a nikdy jsem s ním neměl žádné potíže.Až teď,najednou z ničeho nic nemůžu nic načíst do virtuální mechaniky.Píše,že všechny mechaniky jsou zapnuty,ale nejde to.Zkoušel jsem ho několikrát odinstalovat a zase nainstalovat,několik různých verzí,ale pořád nic.Mám v pc dva disky a na tom druhém funguje normálně.Nechce se mi kvůli tomu přeinstalovávat systém.
//Ltb: upr nadp
Daemon Tools - do virtuální mechaniky nejde nic načíst
Re: Daemon Tools
Klikni Pravým tlačítkem v počítači na jednotku kterou ti vytvořil daemon tools a dej Vysunout!
To nejde.Když když chci přidat mechaniku,napíše mi to,že jsou otevřeny všechny mechaniky.Ale nikde se nezobrazí.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemas v PC nějakou ochranu blokující virtualni romky (Starforce, apod.)?
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Daemon Tools - do virtuální mechaniky nejde nic načíst
Vyzkoušel jsem i alcohol 52% a to samé.Nainstalovat jde,ale virtuální mechanika se nikde nezobrazí. Starforce v pc nemám.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Daemon Tools - do virtuální mechaniky nejde nic načíst
Pořádně program přeinstaluj.Vymaž ručně i zbytky z registru jestli jsou a stáhni a nainstaluj nejnovější verzi.http://www.daemon-tools.cc/products/dtLite#features
Pokud používáš gadget(vista-W7)tak ho nainstaluj hned při instalaci(pokud instal dodatečně tak nemusí správně fungovat)Při instalaci virtuálních mechanik nepospíchej,protože se zdá,že program nic nedělá,ale trvá mu trošku déle než poprvé načte virtuální mechaniku a záleží jakou vybereš.Standart-DT a SCSI trvá ještě trochu déle.Pak projít nastavení a nastavit integraci.
Pokud používáš gadget(vista-W7)tak ho nainstaluj hned při instalaci(pokud instal dodatečně tak nemusí správně fungovat)Při instalaci virtuálních mechanik nepospíchej,protože se zdá,že program nic nedělá,ale trvá mu trošku déle než poprvé načte virtuální mechaniku a záleží jakou vybereš.Standart-DT a SCSI trvá ještě trochu déle.Pak projít nastavení a nastavit integraci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2909
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02
-
- 35
- 4848
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2687
-
od HelFix
12 pro 2024 13:50
-