Dobrý den,
ted jsem dnes jsem si chtěl nahrát seriál Okresní Přebor v televizi tak jsem připojil flashku dal jsem to nahrávat po ksončení filmu jsem ukončil nahrávání a otevřel jsem to v PC a nšlo to otevřít a spustit :( Je to nějaký soubor .ifo nevíte co mám dělat? :)
Nahrávání v TV
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Mirec
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nahrávání v TV
Musiš to v TV nejak prekonvertovať na .avi alebo .wmw
+
Môžeš si stiahnuť nejaky program ktorý to urobí za teba.
+
Môžeš si stiahnuť nejaky program ktorý to urobí za teba.
Typ Procesoru: Intel Six-Core XEON X5680
Model Procesoru: X5680 (4,2Ghz Dvoujádro)
Grafická karta: 2xASUS HD7990
Operační Paměť: 64 GB
HDD: 900 GB
Zakladova doska: ASROCK X79 Extreme11
Zdroj: Enermax Platimax 1500W
PC som si postavi s komponentov nebol kupovany v kuse.
Model Procesoru: X5680 (4,2Ghz Dvoujádro)
Grafická karta: 2xASUS HD7990
Operační Paměť: 64 GB
HDD: 900 GB
Zakladova doska: ASROCK X79 Extreme11
Zdroj: Enermax Platimax 1500W
PC som si postavi s komponentov nebol kupovany v kuse.
Pokud je ta nahravka sifrovana, tak s ni neudelas vubec nic krome prehrani na televizi ktera ji nahrala (s konkretnim vyrobnim cislem)
A nahravky sifruje naprosta vetsina zarizeni. Viz se da zjistit pokud nam prozradis co to je za TV.
A nahravky sifruje naprosta vetsina zarizeni. Viz se da zjistit pokud nam prozradis co to je za TV.
Michalkalensky píše:Je to nějaký soubor .ifo nevíte co mám dělat?
Přehrát to v té televizi kterou jsi to nahrával. Zlaté doby magnetofonů a videí jsou dávno pryč, teď nám vládnou kopírovací monopoly, které pod záminkou ochrany takzvaných autorských práv vydělávají miliardy, ze kterých skuteční autoři dostanou v lepším případě nějaké to procento. Ty máš sice podle našich zákonů právo "zhotovit rozmnoženinu audiovizuálního díla pro vlastní potřebu", ale oni mají spoustu peněz na právníky, takže se s nimi můžeš zkusit soudit

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A je nějak možné abych si to mohl spustit třeba v PC popřípadně jak? :) TV je Orava LT 630 LED B82B 

Pokud je ta nahravka sifrovana tak ne.
To se "zhotovit rozmnoženinu audiovizuálního díla pro vlastní potřebu" jsme snad resili mnohokrat, ve skutecnosti k tomu plati dalsich x desitek zakonu, jeden z nich se tyka primo ochrany proti kopirovani. Tudiz nic takoveho ze to pravo mas vzdy a vsude a kazdy ho musi umoznit neplati. Sdileci servery jsou plne nahravek z DVB-T.
To se "zhotovit rozmnoženinu audiovizuálního díla pro vlastní potřebu" jsme snad resili mnohokrat, ve skutecnosti k tomu plati dalsich x desitek zakonu, jeden z nich se tyka primo ochrany proti kopirovani. Tudiz nic takoveho ze to pravo mas vzdy a vsude a kazdy ho musi umoznit neplati. Sdileci servery jsou plne nahravek z DVB-T.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A je šifrovaná ? jak to zjistím? :)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus jiny prehravac, treba to pojede. V cem to oteviras ted?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Obvykle se to pozna nejakym analyzatorem na MPEG TS soubory
On je tobvykle obycejny MPEG, jenze videostopa i audistopa je sifrovana. Skus to prejmenovat treba na TS nebo MPG.
On je tobvykle obycejny MPEG, jenze videostopa i audistopa je sifrovana. Skus to prejmenovat treba na TS nebo MPG.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
používám windows player a gom player a ani v jednou to nejde :(
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
V první řadě manuál k tv a přečti si v čem je možné nahrávat.Ke zjištění co momentálně máš použij-http://mediaarea.net/cs/MediaInfo
Pokud by to bylo klasické TS tak wmp přehraje,ale bez zvuku.Na to se musí doinstalit AC3 filter.Jinak asi nejkvalitnější na přehrávání je MPC.
Není rip jako rip.Celkem koukatelná kvalita-http://www.sledujuserialy.cz/okresni-prebor/serie-1
Pokud by to bylo klasické TS tak wmp přehraje,ale bez zvuku.Na to se musí doinstalit AC3 filter.Jinak asi nejkvalitnější na přehrávání je MPC.
Není rip jako rip.Celkem koukatelná kvalita-http://www.sledujuserialy.cz/okresni-prebor/serie-1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 6164
-
od atari