Stříhám HD video z dovolené. Chtěl bych ho poskytnout i dalším účastníkům, jenž jsou rozeseti po celé ČR. Kam uložit (stačí dočasně na cca měsíc) zadarmo 4,7gb video bez dalšího dělení? Bylo by lepší, pokud by si ho mohl stáhnou jen ten, kdo by měl na něj odkaz, ale netrvám na tom.
Nebráním se i jiné bezplatné distribuci. Podmínkou ale je, že nebude vyžadovat neustále zapnuté moje PC (video budu mít uploadlý někde na netu) a pro příjemce bude získání souboru snadné - řada z nich jsou jen BFU.
Kam uložit velké video
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kam uložit velké video
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Re: Kam uložit velké video
Zkus ho dat na youtube tam už myslím dovolují i 4GB ale bez zdatné odesílací rychlosti 4gygáče nikam nedáš. pak video nastav jako neveřejné a přehrát ho budou moc jen ti kteří mají odkaz. Dále mediafire to je server pro sdílení bez takových kravin jako server je přetížen zaplaťte premium účet z mediafiru lze stahovat vždy někdy až rychlostí 400 kbs
Na Youtube v zadnem pripade, protoze si to YT prekonvertuje podle sebe aby to slo streamovat
Nacpi to na uloz.to a dej to tam s heslem, aby to stahl jen ten co zna heslo
Nacpi to na uloz.to a dej to tam s heslem, aby to stahl jen ten co zna heslo
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To Youtube mě napadlo taky, ale říkal jsem si, že až tak velký videa to nevezme. Až dokončím finální verzi videa, tak to zkusím. Mám net 120/30Mbs, tak snad to tam protlačím. Jen doufám,že si tím nezabiju prostor, co mám na další YT videa či fotky.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1120
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27