Program na formátování disku
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Program na formátování disku
Jenže musíš spustit instalaci z CD a ne formátovat při spuštěném Windows z pevného disku..
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Aha, už mi to došlo.. Tak já stáhnu nějaké iso a vypálím boot DVD... Snad už to chápu dobře.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč by jsi stahoval iso.Stejně budeš instalovat z Windows z CD/DVD.Z toho samého CD to provedeš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak - stahnu nejake iso?! Pokud jsi mel Win originalni dodane s notasem, pak jsi svym neuvazenym pocinanim nejspis znicil recovery oddil.
Pokud jsi nemel origo, pak uz se ani nemusis vracet pro rady...
Pokud jsi nemel origo, pak uz se ani nemusis vracet pro rady...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Instalovat? Já chci disk pouze zformátovat.. Systém jsem z něj naklonoval na jiný disk... VČETNĚ recovery oddílu, takže žádné ukvapené závěry, prosím. A proč ten vykřičník? Odkdy je stahování v naší zemi nelegální?.. Pokud mám originální klíč, nevidím jediný důvod si k tomu nestáhnout patřičnou instalačku..
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2013 23:19) ---
Tak se mi to povedlo instalačním DVD Windows 7. Prostě jsem jen nepochopil, jak to Blue Spirit myslel tu první odpověď, proto ten zmatek. Děkuji tedy všem za trpělivost i netrpělivost(zeus) a zároveň se omlouvám za mojí blbost. Holly
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Srp 2013 23:19) ---
Tak se mi to povedlo instalačním DVD Windows 7. Prostě jsem jen nepochopil, jak to Blue Spirit myslel tu první odpověď, proto ten zmatek. Děkuji tedy všem za trpělivost i netrpělivost(zeus) a zároveň se omlouvám za mojí blbost. Holly
Hollyster píše:Kdyby mi šly ty oddíly odstranit ve Windows, tak to udělám a nehledám speciální software, ale bohužel to nešlo. A zformátovat mi ho teď nedovolí, protože píše tu hlášku, co jsem psal.
Jako první doporučuju odstranit problém mezi klávesnicí a židlí.
Jako první doporučuju odstranit problém mezi klávesnicí a židlí.
Trapná snaha být vtipným... Miluju lidi, co si z ostatních dělají srandu jen proto, že něco nevědí, neumějí a nebo to nikdy nedělali. Tleskám.

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hollyster píše:A proč ten vykřičník? Odkdy je stahování v naší zemi nelegální?
...se omlouvám za mojí blbost. Holly
Samotne stahovani (bez sdileni) je s primhourenyma ocima tolerovano, ale u software se stale jedna o prestupek (a dle ceny SW i o trestny cin) - proto ten vykricnik.
Omluva se prijima

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3138
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5264
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
-
- 3
- 5000
-
od petr22