Dobrý den,
koupili jsme repasovaný NTB s novým Win 7. Vytvořil jsem dva uživatelské admin účty, ale při startu to rovnou skočí na jeden z nich a zahlásí chybné heslo, aniž by mi dal vybrat nebo možnost heslo zadat. Musím vstoupit do cizího účtu, pak se odhlásit a pak teprve Win nabídne i druhý účet a účet Guest. Navíc jsem pod svým účtem intaloval aktuální flash, TV v prohlížeči šla (ct24) a najednou zas hlásí, že je flash neaktuální a TV nejde... Prosím o radu.
Win 7 nenabídne při startu už. účty Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win 7 nenabídne při startu už. účty
To se resi v ovladacim panelu Uzivatele, pripadne Mistni ucty. Kolik tam mas uctu a jak jsi je vytvarel?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Při startu tam byl jeden administrátorskej, ten jsem jen přejmenoval. Pak jsem vytvořil svůj administrátorskej a aktivoval Guest. V tom ovládacím panelu jsem předtím nenašel nic, co by naznačovalo, že se to tím dá opravit...
-
- Pohlaví:
Administrátorský účet snad může být jenom jeden.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
BS: uctu s administratorskym opravnenim muze byt v pocitaci vic.
Pak bych se presunul do prik. radku - net user, control userpasswords2, lusrmgr.cpl apod.
Pak bych se presunul do prik. radku - net user, control userpasswords2, lusrmgr.cpl apod.
S příkazovým řádkem jsem nikdy nedělal, max. s příkazem Spustit. Tady asi budu potřebovat přesné instrukce, co tam napsat...
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 11:16) ---
A jaký příkazový řádek je přesně myšlen, kde ho najdu, to asi taky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 11:18) ---
Tak to druhé jsem si našel.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 11:16) ---
A jaký příkazový řádek je přesně myšlen, kde ho najdu, to asi taky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 11:18) ---
Tak to druhé jsem si našel.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spustis prik. radek s opravnenim spravce (z nabidky po pravem kliknuti) a do nej vepises
control userpasswords2 <Enter> a zobrazi se ti trochu jiny seznam uzivatelu v PC, kde nastavis to automaticke prihlasovani apod.
Registrama te zatezovat nebudu, tam se daji ucty mj. schovat z prihlasovaci obrazovky a dalsi pokrocile veci.
control userpasswords2 <Enter> a zobrazi se ti trochu jiny seznam uzivatelu v PC, kde nastavis to automaticke prihlasovani apod.
Registrama te zatezovat nebudu, tam se daji ucty mj. schovat z prihlasovaci obrazovky a dalsi pokrocile veci.
Re: Win 7 nenabídne při startu už. účty Vyřešeno
Skvělý, zabralo to - stačilo zaškrtnout, že mají před použitím pc uživatelé zadat heslo. Díky!!
V registrech jsem něco upravoval na XPčkách vždycky při čerstvé instalaci, ale podle zcela podrobného návodu z Chipu.
Nenapadá Vás i něco k té aktuálnosti Flashe? Proč je jednou aktuální a příště zas systém tvrdí, že je zastaralý?
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 13:22) ---
Zkusil jsem Flash přeinstalovat. Uvidíme, jestli bude znovu blbnout.
V registrech jsem něco upravoval na XPčkách vždycky při čerstvé instalaci, ale podle zcela podrobného návodu z Chipu.
Nenapadá Vás i něco k té aktuálnosti Flashe? Proč je jednou aktuální a příště zas systém tvrdí, že je zastaralý?
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 13:22) ---
Zkusil jsem Flash přeinstalovat. Uvidíme, jestli bude znovu blbnout.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8852
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7277