Zdravím,
v brzké době jsi chci koupit nový mobil. A rozhoduji se mezi Nokii Lumia 520 a Samsungem Galaxy S3 Mini. Do teď jsem měl Android, takže s WP nemám vůbec žádné zkušenosti a docela se toho bojím. Mohly by jste mi prosím poradit, co bych si měl vybrat?
Předem děkuji za každou radu.
Nokia Lumia 520 vs. Samsung Galaxy S3 Mini Vyřešeno
Nokia Lumia 520 vs. Samsung Galaxy S3 Mini
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nokia Lumia 520 vs. Samsung Galaxy S3 Mini
Záleží k čemu bude sloužit. Jestli na hry, tak Androida a jestli prostě klasické používání a nevyžaduješ miliardu aplikací a obejdeš se se základem a slušnou navigací, tak 520. Ten S3 bude ale líp zpracovaný. U té 520 docela vrže zadní kryt.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Včera jsem měl poprvé v ruce WP, konkrétně Nokia Lumia 800 a můžu říct, že android mu nesahá ani po kotníky. Vše plynulé, rychlé a spolehlivé. Říká se, že je na něj málo her a tak, ale to vůbec není pravda. Hry jsou tam tříděné stejně jako v androidu a že bych se při jejich projíždění dostal až na konec tak to ani náhodou
.Programů je tam dostatek, nemusím mít 1000 programů na tankování jako u androidu, když mě stačí jeden spolehlivej. A že bys stahoval prohlížeče, každej jinej, že jeden jde rychle, druhý má zas flash, tak to taky nemusíš, protože vestavěnej IE je rychlejší než opera mini a flash taky zvládá :)

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No jo, ale hry na 800 a 520 budou rozdíl, protože mají jiný HW. Jinak s tím zbytkem absolutně souhlasím. Zrovna se mi jedna 520 válí na stole 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Ja mam taky rychly,plynuly a spolehlivy android. Vsechny lagy,restarty a chujoviny totiz delaji nadstavby vyrobcu zarizeni...me pure android 4.3 na Nexusu 4 beha jako z praku...takze bych android nezatracoval...Kamos pred mesicem koupil Lumii 620 a nadaval na to tak,ze ma ted zase S3...takze pro kazdyho neco.kropovez píše:Včera jsem měl poprvé v ruce WP, konkrétně Nokia Lumia 800 a můžu říct, že android mu nesahá ani po kotníky. Vše plynulé, rychlé a spolehlivé. Říká se, že je na něj málo her a tak, ale to vůbec není pravda. Hry jsou tam tříděné stejně jako v androidu a že bych se při jejich projíždění dostal až na konec tak to ani náhodou.Programů je tam dostatek, nemusím mít 1000 programů na tankování jako u androidu, když mě stačí jeden spolehlivej. A že bys stahoval prohlížeče, každej jinej, že jeden jde rychle, druhý má zas flash, tak to taky nemusíš, protože vestavěnej IE je rychlejší než opera mini a flash taky zvládá :)

Stůl: Amd Ryzen 5 3600X, Gainward RTX 3060 Ti ghost OC, 16GB Ram Crucial, Corsair RM 650
NTB: Asus ROG strix scar edition I7 8750H, GF 1050Ti, 8GB RAM
NTB: Asus ROG strix scar edition I7 8750H, GF 1050Ti, 8GB RAM
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Oba dva mobily jsou dobré ale jsem spíš pro S3 protože s Nokií jsou problémi jako např když si chcete stahnout appku tak se musíte registrovat na nějakém windows stránce atd i fotoaparát má s3 podle mně lepší
Žádný stránce, musíš mít jen email u microsoft, stejně jako u androidu na googlu.
Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Když ti je pod 18 musíš tam mít nějakou kravinu u rodičích. Prostě založíš email na rodiče "Moje rodina" se to jmenuje. To by měl MS rychle zrušit tohle nikoho žádného rodiče nenaláká.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mail musíš mít všude, u Apple je to zase ID. U WP8 stačí zaregistrovat datum narození takové, aby to vypadalo, že je ti více jak 18 let. Nikdo to nekontroluje a nebudeš mít pak problémy..
Děkuji všem za rady a tipy. :)
Zatím se více přikláním k té S3. Ale ještě mi do oka padl HTC Desire X, co na něj říkáte?
Zatím se více přikláním k té S3. Ale ještě mi do oka padl HTC Desire X, co na něj říkáte?
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Samsung galaxy A40 - nejde me v Odinu vlozit zadnej soubor. *
od ransik » 17 čer 2024 19:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3095
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2024 01:01
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2722
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
-
- 12
- 2629
-
od salex36980