Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Koupíte si GTA 5 ?

Ano
17
31%
Ne
12
22%
Možná
14
26%
Ani to nebudu hrát
6
11%
Koupím si sběratelskou edici
5
9%

Celkem hlasů: 54

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

Příspěvekod Andrew98 » 30 srp 2013 23:30

Deny18 píše:Myslím si, že pro Rockstar to bude stejně nejlepší volba, pokud tu hru na PC ani nevydají (pokud vůbec). Na PC by je hráči "okrádali" stahováním a zisky by pro ně byli takřka nulové, za to na konzolích to jen tak lechce stáhnout a vypálit nejde až na pár vyjímek z "flashnutou" konzolí. Proto se v dnešní době mluví jen o konzolích a všude vidíte a slyšíte jenom konzole, konzole a zase ty konzole. A proč? Protože v nich vývojáři a vydavatelé her mají potenciál a budoucnost - a je to tak. A to flashování... Tohle stejně udělá jenom hlupák, který se pak diví, proč mu služby, které mu předtím fungovali teď nefungujou!

Musím ti říct, že co mám dost známých s konzolemi, ale i lidi co chodí na fóra, tak flashují stále. Obvykle si koupí dvě až tři hry a jak jim odejde záruka, tak jsou hry už staré a multiplayer se nehraje, tak flashnou a jedou nejnovější tituly bez multiplayeru. Ani tam to není nejslavnější. Ale musím říct, že po "profláknutí" Steamu, kdy tam je mraky lidí se pirátství na PC hodně mírní. Jak by taky mohl člověk odolat těm slevám? :lol:
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

Reklama
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Stav:

Příspěvekod Adys301 » 30 srp 2013 23:33

Mám sotva prachy na HW, a to si mám ještě kupovat předražené hry ?

Hraju hodně, ale koupil jsem si málo her. Nedávno mě ohromila hra Borderlands 2 natolik, že si snad koupím sběratelskou edici :D

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 30 srp 2013 23:55

Andrew98 píše:
Deny18 píše:Myslím si, že pro Rockstar to bude stejně nejlepší volba, pokud tu hru na PC ani nevydají (pokud vůbec). Na PC by je hráči "okrádali" stahováním a zisky by pro ně byli takřka nulové, za to na konzolích to jen tak lechce stáhnout a vypálit nejde až na pár vyjímek z "flashnutou" konzolí. Proto se v dnešní době mluví jen o konzolích a všude vidíte a slyšíte jenom konzole, konzole a zase ty konzole. A proč? Protože v nich vývojáři a vydavatelé her mají potenciál a budoucnost - a je to tak. A to flashování... Tohle stejně udělá jenom hlupák, který se pak diví, proč mu služby, které mu předtím fungovali teď nefungujou!

Musím ti říct, že co mám dost známých s konzolemi, ale i lidi co chodí na fóra, tak flashují stále. Obvykle si koupí dvě až tři hry a jak jim odejde záruka, tak jsou hry už staré a multiplayer se nehraje, tak flashnou a jedou nejnovější tituly bez multiplayeru. Ani tam to není nejslavnější. Ale musím říct, že po "profláknutí" Steamu, kdy tam je mraky lidí se pirátství na PC hodně mírní. Jak by taky mohl člověk odolat těm slevám? :lol:

Proto je výhodné mít jak Steam, tak konzole. :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Srp 2013 23:58) ---

MEN píše:Tak taky bych se chtěl vyjádřit a to že na GTA 5 se těším a jako jednu z mála her si jí koupím na všechny platformy, ale jak se tu bavíte o tom stahování tak musím říct že hry také stahuji, ale stahuji hry takové které nevím jestli si je koupit a jaká hra bude a ani recenze mě nějak extra nepřesvědčí každému se přeci líbí něco jiného jinak by bylo na světě deset her a toť vše. A za další si za si za stahování můží jen a jan vyvojáři hry jako promiňte, ale za novou hru 1 600kč ?? Jsem studen a kde na to mám brát peníze a ano celé dva měsíce jsem hodil od 7 od rána do 8 do večera jen proto abych si mohl koupit Xbox One ale na hry už peníze nejsou a jediné řešení co je si je stáhnout ..

A kdyby ke každé hře vyšla hratelná ukázka například hodinová a pak by se to bloklo, myslím si že by se stahování a různé podvůdky snížili na minimum ..

Tak ono ty hry na konzole jsou dražší kvuli tomu, že jsou větší náklady než na PC, ale za to my nemůžeme. Taky nekupuju rozhodně každou hru (nejdřív vyzkouším a pak se rozhodnu, hlavně když je tam Mulťák), ale lepší je vždycky aspoň nikomu takhle veřejně to něříkat a nechlubit se a nechat si to jen pro sebe. :)

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 31 srp 2013 00:08

Ano já to vím že bych si to měl nechat pro sebe je mi to jesné, ale když už se to tu psalo tak jsem chtěl napsat svůj nazor ..

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 31 srp 2013 00:10

Já jsem naposledy upirátil Euro Truck Simulator, kvůli tomu, že jsem se nemohl dočkat slevy a okamžitě jak byly letní Steam slevy, tak jsem koupil, jinak jsem už dlouho nic nestáhnul.
ASUS B85-PRO GAMER

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 31 srp 2013 00:12

MEN píše:Ano já to vím že bych si to měl nechat pro sebe je mi to jesné, ale když už se to tu psalo tak jsem chtěl napsat svůj nazor ..

Jo, však já tě chápu..

--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Srp 2013 00:12) ---

Andrew98 píše:Já jsem naposledy upirátil Euro Truck Simulator, kvůli tomu, že jsem se nemohl dočkat slevy a okamžitě jak byly letní Steam slevy, tak jsem koupil, jinak jsem už dlouho nic nestáhnul.

Já stáhl na Steamu demo, které hraju doteď. :D

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 31 srp 2013 00:13

Ano hry jsou předražené, třeba takový výrobci minecraft jsou fakt v balíku :D Jinak nechápu jak může být více hráčů u konzolí než u PC. Mí blízcí, přátelé a znamí v okolí jsou všichni pcčkáři. V česku toto asi neplatí :)
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 31 srp 2013 00:14

Mě se taky zdá, že Česko se stále drží PC, ale v Americe má konzoli každý druhý a někdy dokonce i dvě.
ASUS B85-PRO GAMER

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 31 srp 2013 00:18

Tak já se jim ani nedivím. :D V Americe si dvě konzole můžou dovolit. :P

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 31 srp 2013 00:41

OT: Tak jako konzole je daleko lepší na hraní a to v pohodlíčku si vemete ovladač lehnete si na posle a paříte sám vlastním 3x Xbox a kdyby si měl vybrat mezi PC a Xboxem tak jednoznačně xbox je jasné že to má horší grafiku atd.. ale ty přátelé už je beru jako rodinu xbox mám 6 let a od té doby jsem si tam našel kamaráda který se mnou hraje už těch 6 let každý den a pořád je to nehorázná sranda a na pc ?? Mi to připadá takové osamocené, a proto mě to ani moc nebere když s někým nekecám.

Jinak k tématu: Myslím si že nároky budou podobné jako Gta 4 je hodně podobná grafika atd. už se těším a až ted jsem si to uvědomil že je to už jen 17 dní. Tak kdo se mnou bude hrát MP na xboxu budu také točit LP..

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 31 srp 2013 00:49

No až takto bych to neřešil. PC si sám postavíš, sám ozdobíš, sám opravíš (výměna HW). Dokoupit si k němu bezdrátový ovladač a jiné příslušenství, připojit ho k televizi, ozvučit domácím kinem to je maličkost. Ale nebudem tu rozjíždět další flám PC vs konzole.

Jinak to že si v americe můžou dovolit 2konzole, tak bych neřekl, že je to o penězích. Živení 5 let herního PC kolikrát vyjde dráž :D
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

jimmy97
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod jimmy97 » 31 srp 2013 08:14

Na jrc je ze to bude letos ale ted nwm jestli liatopad nebo prosinec

--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Srp 2013 08:15) ---

Jo a stema konzolema mate pravdu kdyz jsem hral l.a. noire tal se mi tam zobrazovali tlacitka s xboxu

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Které auto koupit do 25000?
    od tupek » 16 srp 2024 16:33 » v Vše ostatní (Off topic)
    25
    11469
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    21 říj 2024 16:55

Zpět na “Hry”