Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Koupíte si GTA 5 ?

Ano
17
31%
Ne
12
22%
Možná
14
26%
Ani to nebudu hrát
6
11%
Koupím si sběratelskou edici
5
9%

Celkem hlasů: 54

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

Příspěvekod Deny18 » 31 srp 2013 11:53

kropovez píše:No až takto bych to neřešil. PC si sám postavíš, sám ozdobíš, sám opravíš (výměna HW). Dokoupit si k němu bezdrátový ovladač a jiné příslušenství, připojit ho k televizi, ozvučit domácím kinem to je maličkost. Ale nebudem tu rozjíždět další flám PC vs konzole.

Jinak to že si v americe můžou dovolit 2konzole, tak bych neřekl, že je to o penězích. Živení 5 let herního PC kolikrát vyjde dráž :D

No, když to tak vezmeš, tak do PC musíš cpát prachy co 4-5let. Konzole ti vydrží klidně i 7-8 let, sice s horší grafikou, ale pořád bude mít stejný výkon a nemusíš do ní cpát další prachy. :D

Reklama
kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 31 srp 2013 12:12

No me xbox po 4 letech začal blbnout a hlasit rrod. Jinak pokud vezmeš že hry na něj jsou o něco dražší tak se ti to potom vrátí a cenove ses na tom skoro stejně a to nepočítám vyhody pc :D

Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 31 srp 2013 12:32

Chlapi, zkuste si představit, že budete počítač používat čistě na práci a touto prací si vydělávat. Jako hračka, je to móóóóóóc drahá hračka. Určitě je příjemnější chodit za holkama, později s nima spát, mít děti, starat se o ně a vykašlat se na honění brouků na obrazovce, od toho budete mít jen tlusté pr.ele a žádná holka vás nebude chtít... ;-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Sefr123Czech
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sefr123Czech » 31 srp 2013 12:44

honění brouků na obrazovce, od toho budete mít jen tlusté pr.ele

Já těžko :DD

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 31 srp 2013 13:36

Take se přidám do diskuze. Když jsem byl teď v USA v NY tak si říkám, nakoupim tady pc hry budou za levno. Prosel jsem 8 gameshopu a v kazdem mega police plne her. Ale háček byl v tom ze tam nebyla sekce PC. Pouze xbox a ps. Zádný pc. Nikde. A ceny? Far cry 3 na xbox Cca 750 korun? To je levnější než u nás. Tak až tehdy jsem si uvědomil ze brzy nás ty trapne konzole prevalcuji. A k hrám ? Hry stahuju, nebudu dělat ze ne. Ale hry které jsem si koupil v poslední době jsou buď takové které me opravdu baví nebo mají MP. A to: GW2, BF3 premium edici, crysis 2 a 3, bf2, dirt3, cod 4, dead space 3 a MoH 2010. ( ano ty posledni 2 humble bundle 4ever :-) ) a hry které si určitě ted koupím a to na 110% budou armaIII, gta V, bf4, vždycky budu hrát na pc a nikdy nejdu na konzole!!!! :-)
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

eda220
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod eda220 » 31 srp 2013 14:18

Trailer se mi líbil, očekávám PC verzi, Rockstar by si spíš ublížil, než přilepšil dle mně...

TO tarogar: Pokud se nestane nic neočekávaného tak taky neplánuji přechod na konzole, ano nežerou tolik, hry jsou na ně mnohdy levnější, ale počítač je přesto univerzálnější a nepoužívám jej jen na hraní her. A ještě ke komentářům předtím, takjsem hry stahoval a někdy i větším množství, ale přišla léta, já už mám taky nějaké ty brigády za sebou, slevy na steamu a podobně jsou, takže už taky téměr (ozkoušení hry atd..) newarezim :D
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit

tarogar
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod tarogar » 31 srp 2013 14:42

Přesně Edo :-) když už me nebaví hrát jenom přeskočil na fb. Nebo sestriham nejaké video. Proste na pc je 1000 dalších možných čiností. A to konzole nemá. Nemluvně o tom ze si muzu hru užít na miši a ne gamepadu který je na 2 věci :-)
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 31 srp 2013 15:07

No v česku konzole pc nikdy nepřeválcují. Češi už jsou i od povahy takový zručnější a jak jde něco poskládat tak volí to. Navíc v česku popularita konzolí spíše klesá, protože nové konzole jsou takový malý propadák, když obsahují HW dnešního pc střední třídy.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 31 srp 2013 15:14

Nesmáš srovnávat PC HW s konzolí přece. Xbox má 3 jádro 512 grafiku a ramku také 512 a kdyby si postavil takové pc tak určitě nerozjede BF 3, Crysis 3 atd..

Co myslíte že Gta V bude hra roku docela bych si vsadil i že jo .

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 31 srp 2013 15:18

Stejně mi ji grafika nerozjede, tak co. Kdyby výrobci chtěli, tak tu hru klidně optimalizují tak že ji rozjede Pentium 4 s GT7600 256MB. Ale oni nechtějí. Lidi vidí novou hru, wow GTA5 tak si jdou hned koupit i5 a titana. Tak se dneska vydělává. Viz jak jelo GTA4. Jelo to jako přes virualPC a ještě přes xbox emulátor.

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 31 srp 2013 15:34

No ten HW porovnávat můžeš, je to to samý, alespoň zde vidíš jak výrobci prdí na optimalizaci u PC. Ale každá novější hra vypadá na PC o dost líp, kvůli tomu, že si zde můžou víc dovolit. Viz. grafika crysis 3 na xboxu a na pc. Na xboxu vypadá spíš blíže ke COD 4 na plné detaily na PC :D
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 31 srp 2013 15:40

Mě nejde ani tak o grafiku, mě jde o hratelnost, příběh. Mě je jedno že GTA5 bude vypadat jako GTA4, prostě proč to sakra neoptimalizujou? Xbox má docela slabý HW, ale tam to optimalizovat jde. Výrobci jsou zdechlí, prdí nato. Určitě by si to koupilo dost lidí. Řekl bych že určitě 1/3 ČR má pc slabší než Core 2 Duo a 8800GTX.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Které auto koupit do 25000?
    od tupek » 16 srp 2024 16:33 » v Vše ostatní (Off topic)
    25
    11475
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    21 říj 2024 16:55

Zpět na “Hry”